Östremalm

Kommendörsgatan 42

Visa alla bilder

På bästa läge mellan Karlaplan och Östermalmstorg ligger denna välplanerade funkislägenhet. Stort ljust sällskapsrum med öppen spis och angränsande matsalsdel, båda med fiskbensparkett. Trevlig kök med snickerier i bok och matplats med pärlspontspanel. Sovrum med härlig balkong i söder. Ytterligare ett sovrum, båda mot lugn gård. Vitkaklat badrum med badkar. Välkomnade hall med Höganäsklinker och gäst wc. Garage i huset.

Rum & Storlek

3 / 82 kvm

Pris

9 800 000 kr

Våning

1

Avgift

1 650 kr Inkl. Värme, Vatten, Bredband, Com hem basutbud

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Kommendörsgatan 42 – Östremalm

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

+46708181814 hakan.lundquist@alexanderwhite.se
Interiör

På bästa läge mellan Karlaplan och Östermalmstorg. ligger denna välplanerade funkislägenhet. Här finns både balkong öppen spis och garage. Inbjudande sällskapsrum med ett stort fönster som skänker mycket ljus och öppen spis. Via ett stort valv når man matsalsdelen, båda med fiskbensparkett. Trevlig kök i med snickerier i bok och matplats med pärlspontspanel. Här sitter 4 personer bekvämt.

Mycket ljust sovrum med härlig balkong i söder  och generösa fönster. Ytterligare ett sovrum, båda mot lugn gård. Mycket god förvaring via traditionellt serveringsskåp och tidsenliga inbyggda garderober. Vitkaklat badrum med badkar.

Välkomnade hall med Höganäsklinker och gäst wc .Föreningen har precis renoverat fasaden och balkongerna. 

Trevliga kvarter med allt man önskar av butiker restauranter och kommunikationer samt närhet till Djurgården för härliga promenader. 

Förening

Bostadsrättsföreningen Kumlet 18 är en äkta och välskött förening belägen på Kommendörsgatan 42 och Grevgatan 53. Föreningen förvärvade fastigheten 1983 och upplåter 65 lägenheter med bostadsrätt, 3 lokaler med hyresrätt samt ett garage med 14 platser. Mycket solid förening med inga beslutade avgiftsförändringar. Föreningen kräver permanent boende där samtliga delägare är mantalsskrivna på adressen.

Genomförda renoveringar:
1992: Stambyte.
1993: Renovering och målning av tak.
1996: Fjärrvärmecentral och trapphusaggregat bytta.
1999: Entréportar och fönster målades.
2001: Installation av säkerhetsdörrar.
2002: Hissrenovering.
2004: OVK samt stamrensning.
2007: Tätning av rökkanaler samt byte av ventilationer.
2009: Målning av yttertak.
2011: Stamspolning samt utvändig renovering av fönster och installation av energiglas.
2015: Stamspolning och renovering av innergård.

2020-21 Renovering av fasad, balkoner och del av tak utåt mot gatan. 

Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd. Föreningen har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler samt även en gemensam takterrass i soligt sydvästläge. Föreningen har grovsoprum och återvinning av plast, tidningar, glas och glödlampor.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram