Bergsbyvägen 49

Visa alla bilder

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

Välkommen till Idre Mountain Lodges, etapp 2!

Moderna, arkitektritade fjällhus som kännetecknas av tidlösa och smakfulla materialval med klassisk, robust och mysig känsla. Vidsträckta vyer över bevarat fjällandskap. Generösa sällskapsytor, cirka 5,5 meter i nockhöjd i vardagsrummet, panoramafönster och härlig eldstad utmärker husen.

De rymliga fjällhusen har hela 140 kvm i totalarea. Genomtänkt och ljus planlösning med tilltagna umgängesytor som är perfekta för den stora familjen eller kompisgänget.

Uthyrningsmöjligheterna är optimala då det får plats två stora barnfamiljer. Detta då husen har fyra sovrum, dubbla badrum, bastu, stort allrum på nedre plan samt ett väl tilltaget allrum på övre plan.

För visning, kontakta ansvarig mäklare Joe Hed 070-423 42 69.

Läs mer och anmäl ditt intresse på www.idremountainlodges.se

Bergsbyvägen 49 – IDRE

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

+46707234269 joe.hed@alexanderwhite.se

Gör en intresseanmälan

I Idre njuter du av tre liftsystem, flertalet restauranger i backen, skoterleder, och längdskidspår. Områdets hjärta – North Park Hotel – kommer ha ett bra och tydligt service-erbjudande för hela området. Bland annat en restaurang som är öppen året runt, en outdoor-swimmingpool, spa, gym, padel- och tenniscourt och snöskoteruthyrning. North Park Hotell som även inhyser golfklubben kan ta hand om allt som har med uthyrningen att göra. Öppningen planeras under 2024. För mer information, se dokument under fliken "Dokument".
 
För dig som är boende i Idre Mountain Lodges blir North Park som ett andra vardagsrum. En perfekt destination för en lugn spadag eller en god middag efter en lång dag i skidbacken. North Park vill skapa en atmosfär av amerikanska skidorter som Aspen och Vail. Brunch, Bloody Mary, brasa, stickad tröja och rykande utomhuspool kombineras med genomtänkt estetik.
Då Idre är en av Sveriges mest levande fjällort även på sommaren finns flertalet aktiviteter att välja på; fjällvandring i naturreservat, kanot, fiske, jakt, ridning, mountainbike, padel och golf.

Bostäder i projektet

Lägenhetsnummer Boarea Rum Avgift Våning Pris Status Planritning
12 138  + 2  biarea m2 6 rum 6 833 kr / månad 3 695 000 kr Till salu
13 138  + 2  biarea m2 6 rum 6 833 kr / månad 3 695 000 kr Till salu
18 138  + 2  biarea m2 6 rum 6 833 kr / månad 3 695 000 kr Till salu
@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram