Kungsholmen

Gambrinusgatan 2

Visa alla bilder

Charmig tvåa på attraktiv adress i fastighet från 1885! På nedre Kungsholmen finner du denna härliga tvåa med bevarade tidstypiska detaljer såsom såpat golv, generös takhöjd om ca 3,20m, höga golvsocklar, stuckatur samt speglade dörrar och vackra radiatorer. Planlösningen är väldisponerad och bjuder på trevliga sällskapsytor, generöst vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, ett rymligt kök med mycket arbetsyta och förvaring, sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum med dusch.
Trevlig mindre förening med dolda tillgångar. Här bor du en kort promenad ifrån härliga Norr Mälarstrand och med närhet till både restauranger, matbutiker, kommunikationer, promenadstråk och grönområden. Varmt välkommen på visning!

Rum & Storlek

2 / 53 m2

Utgångspris

4 700 000 kr

Våning

2

Avgift

2 786 kr Inkl. Värme, Vatten

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Gambrinusgatan 2 – Kungsholmen

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

+46707471121 kristina.lissheim@alexanderwhite.se
Interiör


Hall
Trivsam hall som välkomnar dig in i bostaden. Plats för avhängning samt väggfast förvaring och hyllor. Genomgående såpat golv i hela bostaden.   

Kök
Stilrent kök med vita släta skåpluckor och en svart bänkskiva. Gott om arbetsytor och förvaring, perfekt för dig som gillar matlagning och umgänge i köket. Köket är utrustat med spis och ugn, fläkt, diskmaskin och en kyl/frys.   

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel samt övrig önskvärd möblering. Två fönster i fil vilket ger detta rum ett härligt ljusinsläpp. Vacker stuckatur i taket och underbar rymd tack vare den väl tilltagna takhöjden.   

Sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng, 180 cm bred. Här finns även plats för skrivbordet för den som önskar. Garderobsvägg som erbjuder generöst med förvaring. 

Badrum
Klassiskt helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Separat duschplats med dusch, handfat med överskåp med spegel och vägghängd WC. 

Förening

Brf Morellträdet 14 är en äkta förening som bildades 2001. Den består av adresserna Gambrinusgatan 2 och 4 med 24 bostadsrättslägenheter, en hyresrättslägenhet och tre hyreslokaler. Föreningen har tillgångar i form av outnyttjade källarförråd samt råvindar som eventuellt kan avyttras. Föreningen har även ett antal hyreslokaler som eventuellt kan omvandlas till lägenheter. 

Juridisk person accepteras ej. Föreningen innehar tomträtt. Nuvarande tomträttsavtal gäller t o m 2024-12-31.

Gemensamma lokaler: Tvättstuga, barnvagnsrum och uteplats. Tvättstuga finns och är belägen på källarplan och nås från innergården. Cykelparkering finns på gården. Trevlig innergård med utemöbler och grill under sommartid.

Förråd är belägna på vinden.

Föreningen har avtal med Comhem för kabel-tv och Stockholms stadsnät för bredband via fiber med hastighet 1000 Mbit/s.

Delat ägande accepteras.

Utfört underhåll: 

2017-  Stambyte.
2018 - Ommålning och renovering av trapphus.
2018 - Installation av fiber/bredbandsnät.
2018 - Uppdatering av el-installation, vinden Gambrinusgatan 4.
2019 - Radonmätning.
2019 - Administrativ del av fasad- och balkongprojekt inlett.
2019 - OVK har utförts.
2019 - Brandtillsyn har genomförts.
2021 - Fasadrenovering och balkongbygge

För mer detaljer, ser årsredovisningen. 

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 1 190 kr av säljaren.

Trappstädning sköts på entreprenad. Gemensamma städdagar förekommer två gånger per år. Finns inga planerade avgiftsförändringar men frågan diskuteras (kontrollerat med styrelsen 2021-06-11). 

 

 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram