Hagastaden - Vasastan

Valfrid Palmgrens gata 1 - PENTHOUSE Syd

Visa alla bilder

Välkommen till Legeras Penthouse Syd - ÄGARLÄGENHET med ett exceptionellt läge i Hagastaden. Ett boende utöver det vanliga med fri utsikt över Stockholms takåsar. Njut av både lunch och middag i solljuset på takterrasserna om totalt 71 kvm som vetter mot söder och väster. Penthouse Syd har 5 rok med stor yta för gemenskap i öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Sovrumsavdelning med angränsande klädkammare och badrum. Här kan du också koppla av i våningens spaavdelning med bastu och direkt access till terrassen. Högkvalitativa materialval och en inbjudande färgsättning. Belägen högst upp i en modern byggnad med bekvämligheter och service i kvarteret. Ägarlägenhet som innebär större friheter med ditt boende och en lägre driftskostnad.

Rum & Storlek

5 / 171 m2

Pris

-

Våning

9

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Valfrid Palmgrens gata 1 – PENTHOUSE Syd – Hagastaden – Vasastan

Kontaktuppgifter:

Mimmi Rockborn

0733-254011 mimmi.rockborn@alexanderwhite.se
Interiör

Penthouse Syd har härligt gavelläge med fönster i tre väderstreck. Våningen erbjuder två stora terrasser om totalt 71 kvm med plats för både matgrupp och relax. Vacker och vidsträckt stadsvy över takåsarna. Det interiöra konceptet har omsorgsfullt tagits fram tillsammans med inredaren Anna Brink. Lägenhetens atmosfär är både enhetlig och tilltalande tack vare den brutna kulören som målas in på samtliga väggar, snickerier, socklar och foder.  

Stort luftigt vardagsrum med fyra glasade skjutdörrspartier mot terrassen. Köket är centralt belägen i öppen planlösning mellan vardagsrum och matsal. Kök med köksö och snickerier från Vedum i en sober beige kulör. Bänkskiva samt stänkskydd i komposit. Integrerad kyl/frys, spishäll, ugn samt diskmaskin samt vinkyl från Miele. Golv i ek, Eclipse ultra matt 15 mm.

Sovrumsavdelning med klädkammare och två badrum. Sovrummens väggar samt golvsocklar och foder är målade i en bruten beige ton. Golv i ek, Eclipse ultra matt 15 mm.

Sovrum 1 med access till terrass via skjutdörrspartier. Klädkammare.  

Sovrum 2 med garderob från WL Systems. 

Sovrum 3 med plats för dubbelsäng. Walk-in closet med inredning från WL Systems.

Badrummen har golv och väggar i ljusgrå granitkeramik, Norrvange från Bricmate. Badrumskommod Umbra med innerlåda i mörk ek och tvättställ i marmorkomposit, WL System. Spegelhylla i pulverlack och spegelbelysning. Elburen komfortvärme i golv. Blandare Mora Inxx. Duschvägg Linc Angel mattborstad. Handdukstork. 

Wc med spegel och kommod från Vedum. Golv och väggar i ljusgrå granitkeramik, Norrvange från Bricmate. Handfatsblandare, Mora Inxx. 

Spaavdelning med bastu, badkar samt dusch. Glasade skjutdörrspartier ger access till terrassen. Golv och väggar i ljusgrå granitkeramik, Norrvange från Bricmate. Badkar, Kensington AdCast Stone vit. Dusch och badkarsblandare Mora Inxx. Handdukstork. Rostfritt kylskåp för dryck. 

Tvättstuga kaklat med ljusgrå granitkeramik, Norrvange från Bricmate. Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Bänkskiva och bänkskåp från Vedum.

Hall med klädhängare samt klädkammare med inredning från WL Systems.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram