Stocksund - Danderyd

Sturevägen 32

Visa alla bilder

Underbar sekelskiftesvilla på en mycket attraktiv adress i Stocksund. Stor solig tomt med flera sittplatser. Här finns möjligheten att skapa ditt nya drömhem då bostaden är i moderniseringsbehov. I husets källare finns en uthyrningsdel med separat ingång samt attefallshus på tomten som idag hyrs ut. På tomten finns en carport med förråd.

Rum & Storlek

8 / 253 m2

Biarea

65 m2

Tomtarea

1803 kvm

Accepterat pris

24 000 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Sturevägen 32 – Stocksund – Danderyd

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

+46707471121 kristina.lissheim@alexanderwhite.se
Interiör

Entréplan
Huset ligger på charmig höjd och du möts av en välkomnande hall med gott om förvaring som leder vidare ut till tambur och serveringsgång. Från tamburen kommer ni till villans rymliga vardagsrum som har en fungerande öppen spis och härligt ljusinsläpp från stora fönster och via pardörrar öppnas det upp till en stor terrass i söderläge. 

Vidare från vardagsrummet kommer ni till matsal med plats för stora sällskap, platsbyggd bokhylla och parkettgolv. Matsalen ligger i praktisk anslutning till köket som rymmer matplats för 6-8 personer, har fönster i två väderstreck och ansluter till serveringsgången där det finns ytterligare en balkong. På nedre plan finns också badrum med platsbyggd spabad.

Övre plan
En trappa upp finns sovrum/gästrum med balkong i söderläge, parkettgolv och generöst med förvaring i klädkammare och via spegeldörr kommer ni till ett av rummens barnkammare. Huset har två charmiga barnkammare med parkettgolv, speglade dörrar, spröjsade fönster och två klädkammare per rum. Husets master bedroom är luftigt och ljust med balkong, spröjsade fönster, speglade dörrar och en stor klädkammare. Badrummet ligger i anslutning till master bedroom och har en bastu, separat toalett, rymlig dusch och plats för tvättmaskin. Mörkt klinker på golvet och vitt kakel. 

Vind
Renoverad vind som går att använda som ett extra sovrum eller kontor. 

Källare
Huset har en källare med tvättsstuga, pannrum och en uthyrningsdel som byggdes 2018. 

Attefallshus
Mysigt och avskilt attefallshus om 25 kvm med både kök och badrum. Perfekt som gästhus eller för uthyrning.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram