Enskede Gård

Delägargatan 24

Visa alla bilder

En unik chans till ditt drömboende i en 20-tals villa i Enskede gård på bästa adress med stor solig tomt med uppvuxen trädgård och härliga äppelträd. Huset har varit i familjens ägo sedan det byggts 1925. En unik möjlighet att skapa ditt egna boende då huset har behov av renovering. Huset har en optimal planlösning för den större familjen med flera möjligheter och flera sovrum. Källare med potential och olika typer av rum. Kök med plats för matbord, och den anknytande matsalen. Balkong på övervåning med söderläge. Plan trädgårdstomt med uppvuxna äppelträd. Carport med trädgårdsförråd. Stor plats för parkering av fler bilar. Utmärk läge med gångavstånd till tunnelbana eller tvärbanan. En unik chans till ditt drömboende.

Område

Området bjuder på en småstadskänsla med lugna grönskande villagator med närhet till flera lekparker som Lindeparken och Enskedeparken, kommunikationer via tunnelbana Enskede gård, 6 min. eller Globens tunnelbana, 9 min. från huset. 

Fika på trevliga Enskedeparkens bageri eller mat på Enskede värdshus. Ridskola finns på Enskede ridanläggning. Flera större matvarubutiker finns i närområdet. Skolor som Internationella Engelska skolan eller Lindeskolan. 

Flera restauranger finns dessutom i det s.k. slakthusområdet som är under framväxt runt globen och Avicii arena.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram