Norrmalm

David Bagares gata 12a

Visa alla bilder

ACCEPTERAT PRIS och snabbt tillträde samt alla möbler ingår i priset! Missa inte chansen på denna välplanerade etta med stort loftplan med klädkammare under samt stort badrum.
Precis invid Stureplan, på en lugn gata, ligger denna optimerade lägenhet som vetter mot innergården utan insyn samt fint ljusinsläpp. Generös takhöjd och bevarade tidstypiska detaljer. Vardagsrum med möjlighet till altandörr mot innergården. Kök med matplats. Badrum med dusch. Här bor man i gränslandet mot Östermalm och Vasastan.

Rum & Storlek

1

Accepterat pris

2 800 000 kr

Avgift

932 kr Inkl. värme , Vatten,

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan
David Bagares gata 12a – Norrmalm

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

+46723584795 anna.herin@alexanderwhite.se
Interiör

Välkommen till denna mycket yteffektiva etta! Välkomnande hall som erbjuder bra avhängning. Vacker stavparkett genomgående i hela lägenheten i brun ton. Generös takhöjd skapar härlig rymd i hela bostaden med ett stort fönster mot lugn gård som erbjuder mycket ljusinsläpp.

Från hallen nås ett trivsamt kök med befintlig matplats och bra förvaring och arbetsyta. Maskinell utrustning bestående av häll, separat kyl och frys samt kolfilterfläkt. 

Socialt vardagsrum med ett stort fönster mot innergård . Möjlighet att sätta in altandörr samt trappa ner mot gården. Sovloft med tillhörande trappa med plats för en stor säng med läshörna. Plats för soffgrupp, tv-möbel och övrigt möblemang på nedervåningen.

Väldisponerat och rymligt badrum med dusch, wc och tvättställ. Invid badrum ligger den rymliga inbyggda klädgarderoben.

Till lägenheten hör ett källarförråd. Utöver den låga månadsavgiften om 932 kr så tillkommer ett obligatoriskt tillägg på Bredband/kabeltv om 205 kr i månaden. Här bor du i vacker fastighet på lugnt gata två minuter från stadens puls, kommunikation och vackra grönskande Humlegården. 

Förening

BRF Vätan 20 är en äkta förening som förvärvade fastigheten med tomträtt 2001. I föreningen finns totalt 40 st. lägenheter som upplåts med bostadsrätt, 2 st. som upplåts med hyresrätt samt 1 hyresrättslokal. Solid och mycket välskött bostadsrättsförening med endast 1.405 kr/lån/kvm.

Det finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar. Dom sänktes med 10 % under 2021.

Juridisk person accepteras inte.
Delat ägande godkänns.
Till lägenheten hör ett källarförråd.
Kabel-TV och bredband levereras via ComHem, och basutbudet för kabel-TV ingår i månadsavgiften. 

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018. 

Föreningen har två stycken innergårdar med cykelparkering, utemöbler och grillmöjligheter. Det finns även en gemensam tvättstuga som är belägen i källaren. Föreningen har även en stor källarlokal.

RENOVERINGAR

1991-1992 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum 
2003-2004 byttes el-stigare, vinden exploaterades samt ny hiss installerades 
2005 renoverades taket, fasaden putsades om och samtliga fönster målades 
2008 byttes stam-och radiatorventiler, nytt gårdsbjälklag sattes och ny undercentral installerades 
2010 spolades stammarna 
2011 installerades nya tvättmaskiner 
2012-2013 renoverades trapphuset

Föreningen renoverar nu lokalen under stora gården samt renovering av stora gårdens bjälklag har gjorts under 2021. Fastigheten är upplåten med tomträtt.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram