Märsta

Lanbrukets väg 20

Visa alla bilder

Välplanerad och inbjudande fyra med härlig balkong i sydväst. Sällskapsrum med franska dörrar. Sällskapsrummet har öppen planlösning mot det exklusiva köket. Tre bra sovrum och även de med franska dörrar. Stort påkostat badrum med badkar och dusch samt dubbla handfat och tvättpelare. Separat gäst wc Besök projekthemsidan www.florasteninge.se för mer information och aktuellt utbud. Bilderna är generella för projektet och visar exempel på utförande.

Rum & Storlek

4 / 111 m2

Pris

5 450 000 kr

Våning

2

Avgift

4 659 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Projekthemsida
Lanbrukets väg 20 – Märsta

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

+46708181814 hakan.lundquist@alexanderwhite.se
Område

Steninge Slottsby – en ny by växer fram
Nu förvandlas den vackra steningemiljön till Steninge Slottsby. Snart kommer här att finnas bostäder, förskola och skola, vårdboende, livsmedelsbutik, stall och båthamn samt det mesta som krävs för en aktiv, natur- och kulturorienterad fritid.
En ny, vacker torgpark skapas i anslutning till själva stenladan som får ett utvecklat innehåll inom mat, trädgård och form. Logen intill stenladan ska renoveras och rymma verksamheter som ger plats för hotell, event, restaurang, konferenser, konserter mm.
Steninge kommer att ge plats åt över 700 bostäder belägna norr om slottet. Hela området får namnet Steninge Slottsby och Flora Steninge ligger på första parkett närmast slottet och vattnet.
Allt detta görs med stor omsorg om både den vackra slottsmiljön och den unika naturen.
Floras tre huskroppar ligger i Tun 1 med bästa läge på en sluttning ned mot stenladan, slottet och Mälaren.
Fritid och hälsa är i fokus i Steninge Slottsby. Det kommer att finnas ridanläggning, marina och fina möjligheter till närodling och lokal produktion, upplysta löpspår och utegym. Vid byns nya torg och den gamla stenladan utvecklas det befintliga utbudet. Här blir det flera härliga butiker inom mat, trädgård, design, kafé och restaurang med mycket närodlat och ekologiskt på menyn.
     

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram