Älvsjö

Lingonbacken 23E

Visa alla bilder

Nybyggd tvåplans Minivilla i Älvsjös mysiga och lugna område med tillträde till sommaren 2022. Nyttjas som en tvårummare. Med gångavstånd till Långsjön och Älvsjös skogar och natur. Villan är på 44 kvm totalarea ( 35 bo + 9 biarea) med generösa fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp och som bjuder in naturen utanför.

Rum & Storlek

1 / 35 m2

Biarea

9 m2

Pris

3 500 000 kr

Avgift

2 982 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Lingonbacken 23E – Älvsjö

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

+46723584795 anna.herin@alexanderwhite.se
Interiör

Ett designat hus med välutrustat kök och badrum med ljus och smakfull interiör samt ett luftigt övre plan. Minivillan ger en riktig villakänsla med en egen altan med bra solläge ( söderläge). Golvvärme i källarplan samt från- och tilluft  ventilation. Nära till busskommunikation med 10 min resa till Älvsjö Torg eller Fruängen centrum med flera butiker och kommunikationsalternativ. Ca 30 minuters bilfärd från Stockholms innerstad. Egen parkering som ingår i avgiften. Säkerhetsdörr in till huset. Fördelaktigt låg månadsavgift 2982 kr tas ut varje månad där el och värme, vatten ( ca 131 kr/mån) bekostas separat enligt egen mätning. Likaså TV/bredband bekostas själv via ett fördelaktigt gruppavtal. Fiber finns indraget. Utöver förrådet som finns på övervåningen i lägenheten så ingår även ett externt förråd utomhus om ca 3 kvm. Älvsjö ligger i tiden som ett område i expansion som kommer moderniseras ännu mera via nya Älvsjö stad. 

 

Förening

Brf Lingonbacken tjugotre består av 10 lägenheter varav fyra stycken parhus och två minivillor i två plan. Parhusen är sålda och tillträder i Mars 2022 och denna minivilla har tillträde till sommaren 2022. Tomternas areal är 2555 kvm samt bostadsarean består av 1134 kvm, Föreningen äger marken. Fastighetsbeteckningen är Tenoren 5 och 6. Vatten och avlopp är anslutet till det kommunala nätet med undermätare till varje lägenhet. Likaså elen har individuella mätare i lägenheten. Uppvärmning sker via frånluftvärmepump med återvinning. Ventilationen sker via från- och tillluft system ( FTX). Gemensam sopstation för medlemmarna. Fiber indraget. Genomgående fina material val. Byggnaderna byggs med platta på mark med trä stomme och fasad. Tralldäck i trä med näträcken i metall. Låga månadsavgifter samt bra lån/kvm. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram