Märsta

Lantbrukets väg 20

Visa alla bilder

I populära Steninge slottsby ligger denna nyproducerade vindsvåning med bara de bästa materialvalen och inbjudande altan med fritt läge.

Stort och luftigt sällskapsrum med öppen planlösning mot det exklusiva köket från Ballingslöv med vitvaror från Gaggenau. Två bra sovrum med utmärkt förvaring. Generöst och exklusivt badrum med blandare från Dornbracht, badkar, dubbla handfat och tvättpelare. Ytterligare ett duschrum i samma sobra utförande.
Högt och fritt läge invid den välbesökta Stenladan.

Omedelbart tillträde om så önskas.
För den som inte har så bråttom så finns det även två likadana vindar till med tillträde i december 2022.

Rum & Storlek

3 / 87 m2

Pris

4 600 000 kr

Våning

2

Avgift

3 841 kr Inkl. Kallvatten

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Lantbrukets väg 20 – Märsta

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

+46708181814 hakan.lundquist@alexanderwhite.se
Interiör

Varmt välkommen till Steninge slottsby där man lever som namnet skvallrar om i härlig slottsmiljö med den populära Stenladan runt knuten och närhet till bad, båt-och friluftsliv. 

Nu säljs en nyproducerad lägenhet högst upp i det första av tre likadana huskroppar. Lägenheten genomsyras av kvalitet och smakfull design. Samtidigt känns den hemtrevlig och inbjudande med sina vackra ekgolv och inredning i två varma, grå toner. Luftigt sällskapsrum med högt i tak och utgång till härlig altan med fritt läge. Kök från Ballingslöf i öppenplanlösning med vitvaror från exklusiva Gaggenau och bänkskiva i granit. Blandare från Dornbracht. 

Två sovrum med inbyggd förvaring. Sjöglimt över Mälaren. Vackra ektiljor med vattenburen golvvärme i alla rum utom badrummet och duschrummet.  

Stort stilrent badrum med kakel och klinker i en sober grå ton. Dubbla handfat, blandare och duscharmatur från Dornbracht, golvvärme, tvättpelare och värmepanna från Nibe. Duschrum i samma sobra utförande som badrummet. För mer information se dokumentet Materialbeskrivning. 

Flora Steninge byggs från grunden med värderingar som långsiktighet, hållbarhet och harmoni med naturen. Det är den vackra platsen väl värd.

Förening

Brf Trädgårdsstaden i Steninge. 11 lägenheter i dagsläget men planen är att föreningen skall slås ihop med Trädgårdsstaden i Steninge 2 och då blir det 33 lägenheter. 

De två andra huskropparna som kallas Östra och Västra är klara för tillträde i december 2022. 

Förråd finns på tomten. Ca 3 kvm. Rullstolsrum, sopsortering, 11 st parkeringsplatser. Varje lägenhet disponerar en var. 500 kr/m.  

Hiss finns. Föreningen äger marken. Inga lokaler. 

Område

Steninge Slottsby – en ny by växer fram

Nu förvandlas den vackra steningemiljön till Steninge Slottsby. Här finns bostäder, butiker och temporär förskola. I planen ligger även en skola årskurs F-6, vårdboende, livsmedelsbutik, stall och båthamn samt det mesta som krävs för en aktiv, natur- och kulturorienterad fritid.

Steninge kommer att ge plats åt över 700 bostäder belägna norr om slottet. Hela området får namnet Steninge Slottsby och Flora Steninge ligger på första parkett närmast slottet och vattnet.

Allt detta görs med stor omsorg om både den vackra slottsmiljön och den unika naturen.

Fritid och hälsa är i fokus i Steninge Slottsby. I den anrika Stenladan inrymmer idag den populära restaruangen Steninge Bruk, inredningsbutiken POSH Living, en storslagen handelsträdgård samt mycket mer.

Fram tills att Steninge Marina är färdig så har du möjlighet att hyra båtplats med ett års avtal. Vänligen kontakta Bo Nordgren på b_nordgren@telia.com.

Kommunikation: Ny busslinje 584 mellan Märsta station och Steninge Slottsby. kan du enkelt transportera dig till Märsta station, därifrån går tåg och pendel till både Uppsala och Stockholm. Bussförbindelse finns mellan Märsta station och Arlanda.

För mer information om Slottbyn gå in på: https://steningeslottsby.se/ 

 

     

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram