Östermalm

Karlavägen 59C

Visa alla bilder

I en av Karlavägens mest exklusiva fastigheter finns ett attraktiv boende om 22kvm till salu. I fritt läge utan angränsade grannar i passage mot den tysta lummiga gården som utsikt från vardagsrum och kök. Fastigheten har en mycket välkomnande grand entré med konstverk, pelare och stora fönster. I entrén finns en mindre hall med förvaring, det större rummet med fönster mot gården med plats för soffa, säng och matbord. Ett mindre men funktionellt kök med fina detaljer. Badrum med dusch och toalett. Nyligen målade väggar. Ett fint boende på bästa adress!

Rum & Storlek

1

Pris

2 950 000 kr

Våning

1

Avgift

1 060 kr Inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Interiör


Hall
En mindre men väl planerad hall möter vid entrén. Där förvaring för ytterplagg finns samt ett tåligare golv som står emot väta och smuts. 

Badrum 
Ett badrum med handfat med överskåp, toalett, större handukstork och dusch. Klinker på golv och kaklade väggar. 

Vardagsrum
Ett större vardagsrum med fönster mot gården med plats för soffa, säng och matbord. Garderob med hyllor med ett extra värmeelement. Nyligen målade väggar. Original fiskbensparkett på golvet i bra skick.  

Kök
Ett mindre men funktionellt kök med fina detaljer, mindre kylskåp från Gorenje, diskho i metall, elektrisk spis med ugn i vit lack. Fina arbetsbänkar i ek och bra förvaring i många olika skåp. 

Förvaring 
Källarförråd ingår. 

Förening

Brf Rådjuret 7 är en äkta bostadsrättsförening med 43 bostadsrättslägenheter och tre hyresrätts lokaler, föreningen äger marken. Byggnad C uppfördes under 1920-talet.

Föreningen accepterar inte juridisk person. Delat ägarskap accepteras, dock skall den person som bor i lägenheten äga minst 10%.

Renoveringar

VA-stammar i badrum & kök: Vid renovering av lägenheterna i föreningen så står föreningen för kostnaden vid bytet av de vertikala stammarna. Lägenhetsinnehavaren står själva för bytet av det horisontella stammarna samt renoveringen av kök och badrum.

OVK utfördes i september 2016. Besiktningsprotokoll lämnas ut på begäran, vänligen kontakta styrelsen. El-stigarna bytta 2007. 3-fas el finns indragen i fastigheten. Fasad & trapphus renoverades 2007. Tak lades om 2013 och värmekablar installerades 2015. Samtliga hissar är uppdaterade och servas enligt plan. Nya maskiner i tvättstugan, uppdaterade senast 2015. Fönster renoveras och målas om vid behov, utfördes senast september 2016. Vinden i C-huset är exploaterad. Teknisk Förvaltning genom Fastighetsägarna.

All info enligt föreningens information. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram