Älta

Boplatsringen 134 E

Visa alla bilder

I omtyckta Älta uppförs nu 15 stadsradhus i skuldfri Brf med extremt låga månadsavgifter.

Välrenommerade Borohus utvecklar 15 arkitektritade stadsradhus med takterrass belägna längs ett fint skogsparti i hjärtat av Ältadalen. Bostäderna passar perfekt för den aktiva familjen som vill ha ett bekymmersfritt boende mitt emellan lugn och puls. Inflyttning från juni 2024.

Etagehusen om 5 rum och kök fördelat på ca 137 m² på två våningsplan. Utöver den invändiga boendeytan maximeras boendet med en praktfull takterrass. Husen är moderna och funktionella med omsorgsfullt framtagna material i sober färgsättning och stora fönster med fint ljusinsläpp. Tillsammans skapas ett harmoniskt och genomtänkt hem för hela familjen.

På entréplanet finns stora sociala ytor där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning. Inbyggda högtalare från Sonos i dessa rum ger en utmärkt ljudupplevelse på hela våningsplanet. Golven är genomgående av enstavig parkett förutom i våtutrymmen och del av entréhallen där golven istället pryds av granitkeramik. Från den egna uppfarten når man en plattsatt och möbleringsbar förgård där man till exempel kan inta morgonkaffet i morgonsolen. Från entréplanets andra gavel har man ett inbjudande trädäck längs med hela bostaden.

Övervåningen följer entréplanets sobra intryck och dess enhetliga känsla binder samman de båda våningsplanen. Husets största sovrum är inrett med en hel garderobsvägg och rymmer dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang. På övervåningen finns ytterligare tre rum som kan nyttjas som sovrum, allrum eller kontor efter eget önskemål. Vidare från övervåningen leder trappan mot husets fantastiska takterrass. Här kan man inreda med både loungedel, matgrupp och grillplats. Det här är sommarens självklara vardagsrum och nyårsnattens utkiksplats.

Ältaterrassen angränsar till Nackareservatet, ett välbesökt utflyktsmål med sina natursköna marker bestående av vackra lummiga skogsområden och idylliska skogssjöar. Året om erbjuds här aktiviteter för alla. Bussen till Gullmarsplan avgår alldeles i närheten och i området finns flera förskolor och skolor. Hela området växer nu fram med nya fina småhusprojekt som tillsammans med nya lekplatser skapar ett attraktivt och barnvänligt område tjugo minuter från Stockholms innerstad.

Se hela utbudet av bostäder

Rum & Storlek

5 / 137 m2

Pris

7 950 000 kr

Avgift

1 526 kr Inkl. Två parkeringsplatser, sophämtning

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Boplatsringen 134 E – Älta

Kontaktuppgifter:

Johan Lövgren

+46707966441 johan.lovgren@alexanderwhite.se
@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram