Lidingö

Svalvägen 4

Visa alla bilder

En representativ villa med stora öppna sociala ytor och ett större kök med originaldetaljer. I vardagsrummet finns en stor öppen spis och access till det större tv-rummet samt den inglasade altanen med utsikt mot den härliga poolen och däcket. Sovrum på övre plan med ett nybyggt en-suit badrum med spa bad. En källare med gym, garagedel, gästrum/uthyrnings del, bastu och en outgrävd del med stor potential. Uppvuxen trädgård med äppleträd och bärbuskar. En villa med stora möjligheter.

Rum & Storlek

9 / 265 m2

Biarea

111 m2

Tomtarea

1254 kvm

Pris

17 900 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Interiör

HALL
Större hall med stora förvaringsmöjligheter. Trappa till övervåning. Golvet är ett parkettgolv i ek. 

KÖK
Direkt till höger från hallen kommer man in till det stora vackra köket med originalluckor i teaklook som är nyligen lackade. Ett fullt utrustat kök med plats för hela familjens matbord. Golvet är av klinker.

ARBETSRUM
I den gamla pigkammaren bredvid köket ligger nu ett trivsamt arbetsrum med fönster mot trädgården.

MATSAL 
I anknytning till köket finns en härlig matsal med utsikt mot den uppvuxna trädgårdstomten. Två större fönster i vinkel. Golvet är ett parkettgolv i ek. 

VARDAGSRUM
Ett större vardagsrum med en underbar öppen spis som tagen från en herrgård inramat med ett mycket stort burspråk. Ett härligt rum med stora möjligheter. Golvet är ett parkettgolv i ek. 

TV RUM 
Ett större tv rum i anknytning till vardagsrummet bjuder på plats för stor hörnsoffa och fåtöljer. Större fönsterpartier i vinkel och en utgång mot det inglasade altan rummet. Golvet är ett parkettgolv i ek. 

ALTAN 
Inglasad altan med skjutbara fönsterdörrar och infravärme. Plats för hela familjen. Utsikt över pooldäcket och poolen. 

BADRUM
I direkt anknytning till hallen finns ett helkaklat badrum med dusch, vägghängd toalett, golvvärme, handfat och flera belysta förvaringsskåp.

SOVRUM
På entreplanet finns ett sovrum mot framsidan av huset med lugnt tyst läge. Plats för dubbelsäng och förvaring. Golvet är ett rustikt plankgolv.

PLAN TVÅ
En vacker trappa i ek med väggpartier i vackert svart metallarbete leder upp till plan två. 

BADRUM 
Ett nyligen renoverat större badrum med dubbel jacuzzi och dubbelhandfat. Mycket smakfullt kakel och klinker arbete. Vägghängd toalett med inbyggd hylla. Flera stora belysta badrumsskåp. Golvvärme och handukstork. Tre fönster mot baksidan av huset.

MASTER BEDROOM 
Ett mycket stort sovrum med taknocken genomgående i rummet med ett vackert fönster, plats för stor säng och sängmöbler. Öppen förvaring i stor belyst kattvind med gott om plats för hela familjens garderober. Golvet är ett parkettgolv i ek. Nyinstallerad AC för värme och kyla bredvid sängen.

SOVRUM 
Ett större sovrum med utsikt mot trädgården gott om plats för förvaring och stor säng. Golvet är ett parkettgolv i ek. 

SOVRUM 
Ett större sovrum med utsikt mot sidan av villan med gott om plats för förvaring i garderob och plats för stor säng. Golvet är heltäckningsmatta. (parkettgolv under)

KÄLLAREN 
Källaren har flera rum med stora möjligheter. Bland annat finns en möjlighet till uthyrnings del, välutrustat gym, förvaring för cykel & MC. Duschrum med bastu. En del av grunden är outgrävd och ev. möjlighet att utöka den redan rymliga villan. (kanske till en vinkällare) 

TOMTEN
Uppvuxen trädgårdstomt med flera vackra äppelträd och buskar. En större plats för bilparkering och flera härliga platser att njuta av trädgården. 

POOL 
Ett större pooldäck med flera uteplatser förgyller tomten och möjligheten till härligt sommarbad. Då poolen är tempererad blir säsongen längre och bjuder på bad långt in i augusti. 

En enastående villa med fantastiskt potential.  

Område

Mosstorp är ett utpräglat villasamhälle som började stadsplanerads redan 1907 av Per Olof Hallman på uppdrag av den då nybildade Lidingö villastad. Nu gällande stadsplan för norra delen av Mosstorp fastställdes 1913. På 1940-talet tillkom ytterligare stadsplaner för områdets södra delar.

KOMMUNIKATIONER
Nära kommunikationer som Lidingöbanan och butiker i Lidingö centrum. 

SKOLA
Skolor och daghem finns i närområdet. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram