Älgö

Korsholmsvägen 12

Visa alla bilder

Skärgårdsvilla på vackra Älgö med närhet till Saltsjöbaden. Modern 1,5 plans villa med stora fönster, råvind, en genomgående öppen planlösning, nyare kök och ett högt och ljust läge. Tomt med större gräsmattor, vackra planteringar och en stor potential för den trädgårdsintresserade. Båtplats ingår på samfällighetens brygga med utsikt mot Grand Hotell Saltsjöbaden och Korsholmen. Badplats finns vid bryggan.

Ett härligt skärgårdsboende!

Kontakta mig gärna direkt på 0732-547857 för visningsbokning.

Interiör


Hall
Välkomnande större hall med förvaringsmöjlighet i garderob med skjutdörrar med spegelglas. Klinkers på golvet.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Plats för större soffa och fåtölj framför den öppna spisen. En stor matsalsyta med plats för större matbord. Ett välkommande rum med gott om ljusinsläpp i de många fönstren mot den härliga trädgården. Även fler större ovala fönster ger personlighet i rummet och skapar en fin maritim känsla. Utgång från vardagsrum/kök till en trevlig uteplats med plats för matbord och grill i den uppvuxna trädgården.

Kök
Ett modernare kök med större induktions spis i rostfritt med matchande fläkt. Kylskåp och frysskåp. I köket finns en köksö med förvaring. Plats för större matbord. Bra ljusinsläpp genom dom ovala fönsterna.

Badrum
Ett badrum med handfat, toalett och dusch. Klinker på golv och kakel på väggarna.

Sovrum 1
Ett härligt sovrum med större ovalt fönster med utsikt från husets framsida. Plats för en dubbelsäng. Plats för förvaring finns längs väggen i sovrummet.

Sovrum 2
Ett sovrum med större ovalt fönster med utsikt mot trädgården. Plats för en dubbelsäng. 

Tvättrum / Pannrum
Ett större tvättrum med tvättmaskin. Här finns också husets värmekälla. 

Område

I Saltsjöbaden Centrum finns det livsmedelsaffärer, diverse butiker, apotek samt restauranger, gym och vårdcentral. För den som vill ha ett lite större utbud finns Nacka Forum som ligger ca 20 minuter bort med bil. Här finns allt du behöver i form av många butiker, caféer och restauranger. Det finns även service, som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd med bil. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud.

På Älgö finns flera härliga bad, både sandstränder och klippor, möjlighet till båtplats, tennisbanor och kiosk på sommartid. 

 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram