Kungsholmen

Industrigatan 2A

Visa alla bilder

Ett drömboende i uppskattade Chokladfabriken med stor terrass om 12 kvm i söderläge och garageplats i huset! Det som kännetecknar Chokladfabrikens bostäder är industrikänslan som direkt för tankarna till New York; i kombination med exklusiva materialval och välplanerade ytor. Sedan skiljer sig bostäderna ganska markant från varandra. Vissa har terrass medan andra har balkong. Vissa har högre i tak och andra har inget av de nämnda. Denna fyrarummare har blivit tilldelat alla de bästa fördelarna och besitter en stor terrass i söderläge, en högre takhöjd än många och sociala ytor mot det arkitekturmässiga konstverket – ljusgården. Under vinterhalvåret faller snöflingorna ner i ljusgården och skapar en helt otrolig detalj och blir lägenhetens statement piece!

Rum & Storlek

4

Slutpris

10 650 000 kr

Våning

3

Avgift

5 680 kr Inkl. Vatten, Värme, Kabel-TV, Bredband

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Industrigatan 2A – Kungsholmen

Kontaktuppgifter:

Lisa Ode

+46735430324 lisa.ode@alexanderwhite.se
Interiör

På Industrigatan bor du precis så lugnt och tyst som man önskar, men man befinner sig endast två minuters promenad från både tunnelbana, restaurangliv och butiker. Lägenheten genomgick sin totalrenovering 2015 och fick sin beskärda del av både exklusiva materialval och spännande detaljer. Glaspartier som sträcker sig från golv till tak får direkt blicken att dras till terrassen med cafékänsla, där säljaren idag inrett med inte bara en, utan tre separata lounger. Köket är specialdesignat från Kvänum och genomgående ligger vackert parkett i vitpigmenterad ask – allt väl genomtänkt för att kombinera design med funktion.

Master Bedroom
Lägenhetens största sovrum har badrum en suite och rymmer både dubbelsäng, tillhörande sidobord och arbetsplats. Här finns också en stor walk in closet och du får plats med allt du behöver - och inte behöver.

Sovrum 2&3
Barn -, gästrum eller kontor? Oavsett hur du väljer att disponera de två sovrummen så ryms säng, förvaring och arbetshörna. Ena sovrummet har en utgång till terrassen och det andra vetter mot ljusgården vilket ger de båda ett bra ljusinsläpp.

Badrum
Båda badrummen är från 2015 vilket ger dig möjligheten att flytta rakt in utan att behöva lyfta ett finger. De är utrustade med WC, golvvärme, handfat, ovanliggande spegel och dusch, varav det ena har badkar.

Kök/Vardagsrum
Bostadens sociala ytor ligger i öppen planlösning men är ändå avskilda från varandra. Matplatsen, där man kan ställa ett ordentligt bord för upp till 10 personer, ligger på ena sidan bostaden medan det mysiga vardagsrummet med tv-del ligger på andra sidan, ut mot terrassen.  Längs väggen ligger köket, som är fullt utrustat med allt från separat kyl & frys till diskmaskin och induktionshäll. Som tidigare nämnt är köket ett specialdesignat stålkök från Kvänum och vitvarorna kommer bland annat från exklusiva Bertazzoni.

Förening

BRF Chokladfabriken är belägen på Industrigatan 2A och Fridhemsgatan 53, i Stockholm. Fastigheten är bebyggd med  bostadshus uppfört på 1920- och 1970-talet. Bostadsrättsföreningen bildades 2013. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som medlem. 

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler

Fastigheten består av 7 044 kvm fördelat på 85 bostadsrätter samt 5 lokaler om 591 kvm.

Mark

Föreningen äger marken och påverkas därmed inte av höjda tomträttsavgälder. 

Överlåtelse- och pantsättningsavgift

Överlåtelseavgift 2,5 % av prisbasbelopp och eventuell pantsättningsavgift 1 % av prisbasbelopp betalas av köparen.

Årsavgift

Betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV och bredband. Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget.

Andelstal i förening

1,476 %Bostadens nettoskuldsättning

1 191 839 kr

Storlek

Lägenheten är 104 kvm enligt föreningens information. 

Lån

12 634 kronor/kvm (Årsredovisning 2021)

Kabel-TV och bredband

Ownit 700 Mbit/s samt basutbud ingår i avgiften.

Förråd

Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Parkering

Föreningen tillhandahåller 57 garageplatser. Medlemmar ställer sig i kö genom att maila info@viredo.se. Just nu är det 3 personer i kö och beräknad kötid är 2-5 månader. (Uppgift från Viredo Nov 2022) I området råder även boendeparkering Stockholm stad. Taxa 3.

Gemensamma utrymmen

- Soprum och återvinningskärl i källaren

- Cykelställ på gård och källare

- Barnvagnsförråd

- Fantastisk innergård med sittgrupp och grillmöjligheter

Energideklaration

91 kWh/m² och år


Byggnadsstatus - Urval

Då Oscar Properties totalrenoverade fabriken 2015 räknar styrelsen inte med några större renoveringar inom de närmsta åren.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram