Hagastaden - Vasastan

Dalagatan 102

Visa alla bilder

Optimalt planerad gaveltrea mitt i Hagastaden i populära Legera. Här kommer du kunna njuta av en arkitektritad bostad med påkostade och omsorgsfullt utvalda materialval, balkong i bästa söderläge, kök i öppen planlösning med vardagsrum, tre rum i fil och fönster i två väderstreck - och allt är sprillans nytt. Det är helt enkelt svårslaget! I fastigheten finns även gemensam innergård med möblering och pergola, planteringar och gångar. Gemensam underbar takterrass (se rendering) samt garage i huset. Bostaden tillträds 7/6 2023. Säljes på ritning.
Hagastaden kommer att bli en av innerstadens modernaste stadsdelar med bra kommunikationer, urbant stadsliv men samtidigt nära till aktiviteter och grönska i Hagaparken samt vattnet i Brunnsviken. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Titta gärna på den här presentationen för mer information: https://youtu.be/tMnkXNoRvPQ

Preliminärt tillträde juni 2023.

Rum & Storlek

3 / 74 m2

Pris

6 800 000 kr

Våning

3

Avgift

3 711 kr

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Dalagatan 102 – Hagastaden – Vasastan

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

+46707471121 kristina.lissheim@alexanderwhite.se
Interiör

Designval för denna specifika bostadsrätt är "SILVER". Se konceptbroschyr bland dokumenten för mer information om det designvalet. Så här beskriver arkitektens sina tankar kring SILVER:

”Här finner du lugnet – där inspirationen är hämtad från det skandinaviska ljuset, de svala vintertonerna och den svenska nordliga naturen. Inredningen skapar en miljö där återhämtning och harmoni är i fokus. Här kommer du hem för att andas och hämta kraft.”"

Läs mer om projektet här: https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/hagastaden/legera-hagastaden/

OBS! Bilderna är från utvecklarens hemsida och projektmaterial. Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten. Besqab förbehåller sig rätten att ändra vissa inredningsprodukter ifall dessa utgår hos leverantören.

Förening

Belåning/kvm: ca 19 486 kr/kvm
Kommersiella lokaler: 3st om totalt 275 kvmParkering: 

Marken ägs av föreningen

Allmänt om föreningen

 Gemensamma utrymmen: Tv/bredband: Föreningen avser teckna ett guppavtal som innefattar grundutbud TV och bredband vilket ingår i avgiften. Internetanslutning: Fiber, föreningen avser teckna gruppavtal för bredband vilket ingår í månadsavgiften Byggnadsarbeten i omkringliggande kvarter och anslutande gatumark kommer att pågå ca 2-3 år efter inflyttning. 3 st kommersiella lokaler i bottenvåning tillhör BRF och kommer hyras ut (aktör ej fastställd). Övrigt: Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.

Typ: Flerbostadshus

Byggnadsår: 2022

Värme: Fjärrvärme

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Objekttyp: Bostadsrätt

Ventilationstyp: FTX-ventilation
Brf Legera är en äkta förening och innehar äganderätt för tomten. Marken ägs av föreningen. 

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Totalt finns det 98 bostadsrätter samt 3 kommersiella lokaler om totalt 275 kvm.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift 2,5 % av prisbasbelopp betalas av köparen och eventuell pantsättningsavgift 1 % av prisbasbelopp betalas av pantsättaren.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. 

Årsavgift
I månadsavgiften ingår kallvatten, värme, grundutbud TV och bredband. Varmvatten - Individuell kostnad för varmvatten som debiteras efter förbrukning.

Andelstal i förening
1,20740000

Nettoskuldsättning
1 346 534 kr (Indirekt nettoskuldsättning är beräknat på andel i föreningen då andel av årsavgift ej finns tillgänglig).

Storlek
ca 74 kvm (enligt ekonomisk plan)

Lån
ca 19 486 kr/kvm (enligt ekonomisk plan)

Kabel-TV och bredband
Bredband: Fiber, föreningen avser teckna gruppavtal för bredband vilket ingår i månadsavgiften.

Förråd
Till bostaden hör ett förråd

Parkering
Garage i huset med 67 platser finns i huset. Ansökan görs https://parkering.parkando.se/.

Gemensamma utrymmen
Föreningen erbjuder en gemensam gård och takterrass. På gården finns gångstråk och uteplatser och entréer har en ytbeläggning av betongplattor. På gården finns även planteringar, gångar och en pergola. Takterrass med sittbänkar, planteringslådor och en pergola. Ytbeläggning av sedum och trall. 

I föreningen finns cykelrum, miljörum för återvinning samt takterass. Till lägenheten hör ett förråd.

Energideklaration
Ej utförd, hus under produktion

Övrigt
För mer information, gå in här: /www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/hagastaden/legera-hagastaden/

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram