Kommande försäljning

Vasastan

Tulegatan 37

Kommande försäljning

Visa alla bilder

Med högt och fint läge återfinns denna ljusa, helrenoverade och fantastiskt välplanerade trea med rätt yta på rätt plats. Balkong i soligt sydvästläge, två sovrum, stambytt badrum 2022. Trevliga detaljer såsom speglade dörrblad och fönsternischer, vackra genomgående furugolv, fina element samt gott om förvaring med bland annat en platsbyggd förvaring i sovrum. Populärt läge med närhet till restauranger, butiker och nöjesliv. Brf Surbrunn nr 8 är en äkta, välskött förening som äger sin mark och har lokalintäkter.

Rum & Storlek

3 / 80 m2

Pris

9 250 000 kr

Våning

3

Avgift

4 602 kr Inkl. Kabel-TV, Värme och Vatten

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Tulegatan 37 – Vasastan

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

+46707234269 joe.hed@alexanderwhite.se
Interiör


Hall
Välkomnande hall med bra förvaring i garderobsvägg samt hylla med klädkrokar. Furugolv.

Badrum
Totalrenoverat 2022 i samband stambyte. Välplanerat med inkaklat badkar, tvättpelare med förvaring ovan. Ytterligare förvaring i kommod och spegelskåp. Vitt kakel och golv av marmor. Golvvärme.

Vardagsrum
Bra planerat med plats för båda soffa och matplats som passar bäst invid fönstren mot gatan. Även här finner ni vackra sekelskiftesdetaljer som furugolv, speglade dörrblad och fönsternischer och en härlig takhöjd.

Kök
Ett välutrustat kök från Kvik med bänkskiva och stänkskydd i marmor. Utgång till balkong i sydvästläge. Ugn och induktionsspis från Electrolux. Integrerad diskmaskin från Siemens. Kombinerad kyl och frys från Siemens. Kolfilterfläkt. Vitvarorna är utbytta under 2022. Stengolv med golvvärme. Här blir det en naturlig plats för frukostbord och stolar.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum med dubbla fönster mot innergården. Platsbyggd klädförvaring samt utrymme för byrå eller skrivbord.

Sovrum 2
Mysigt och lekfullt rum med ett fint burspråk. Rymmer enkelt dubbla sängar eller våningsängar och har fortfarande plats för att låta kreativiteten flöda vid skrivbord eller leklådor.

Förråd
Källarförråd om cirka 8 kvm.

Förening

Brf Surbrunn nr 8 är en äkta förening som äger sin mark. Bostadsrättsföreningen bildades 1970 och köpte fastigheten Surbrunn 8 den 30 juni 1971. Gårdshuset införlivades i föreningen 1990 i samband med att vindarna i gathusen byggdes om till lägenheter. Gårdshus-vinden såldes och byggdes också om till lägenhet år 2000. Föreningen omfattar 45 lägenheter (varav 1 upplåten med hyresrätt) och sex butikslokaler.

Fastighet

Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2018 och sträcker sig fram till 2047. Nedanstående underhåll har utförts de senaste åren:

2022 Stambyte av badrums- och köksstammar
2021 Byte av maskiner i tvättstuga
2019 Puts och målning av fasad mot gården
2019 Renovering/utbyten av fönster
2018 Målning av samtliga trapphus i fastigheten
2018 Tak- gårdshus målning
2018 Byte av horisontell stam, skadat avloppsrör åtgärdat i del av fastighet mot Tulegatan

Mer information finns årsredovisningen

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram