Lidingö

Kräftvägen 1 & 3

Visa alla bilder

Enastående sjöfastighet bestående av två sjötomter om totalt 3 251 kvm och huvudbyggnad om 230 kvm. Fastigheterna ligger väl skyddade i en vik och har två bryggor, bägge med segelbåtsdjup och bojar. Insynsskyddad bastubyggnad vid en av bryggorna. Fantastiskt solläge i sydväst och en härlig utsikt mot Djursholm. Huvudbyggnaden uppfördes 2001 och kännetecknas av generösa och ljusa sällskapsutrymmen, flera sovrum, stora fönsterytor, dubbel takhöjd och vattnet ständigt närvarande. Flera terrasser finns. Två pietetsfullt renoverade gästhus om vardera 62 kvm. Garage, förrådsbyggnader och flera parkeringsplatser finns på fastigheterna. Ytterst eftertraktat läge med ca 16 minuter med bil till Stureplan och med egen båt ca 15 min till Djurgårdsbrunnskanalen. Ett modernt boende i historisk miljö som erbjuder stor flexibilitet för generationsboende.

Rum & Storlek

6 / 230 m2

Biarea

40 m2

Tomtarea

3251 kvm

Pris

95 000 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan floor-plan
Kräftvägen 1 & 3 – Lidingö

Kontaktuppgifter:

Mathias Ringberger

+46707536148 mathias.ringberger@alexanderwhite.se
InteriörFastighet 1

Huvudbyggnad uppförd 2001 om ca 230 kvm boarea och ca 40 kvm biarea. Tomtarean är 1 424 kvm. Brygga med boj och segelbåtsdjup.

Entréplan:

Hall med klädkammare samt gäst-wc. Trappa till övre plan. Härligt, ljust sällskapsrum med murad öppen spis och högt i tak. Generös matsal med burspråk och dubbel takhöjd. Stora fönsterytor mot vattnet ger ett underbart ljusflöde. Utgång till stor terrass i sydväst med sol-och vindstyrda markiser. Underbar utsikt över viken och vattnet. Vackert massivt trägolv. Platsbyggt fullt utrustat kök med mycket bra arbets- och förvaringsutrymmen. Masterbedroom i nära anslutning till badrum och dressing room. Badrummet har badkar, wc och dusch. Ytterligare ett sovrum. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och groventré.

Övre plan:

Ljust allrum med öppen yta ned mot sällskapsrum och matsal. Denna del kan med fördel nyttjas som arbetsrum, bibliotek, sällskapsrum eller TV-rum. Sovrum med förvaring.

Nedre plan:

Rymligt sällskapsrum som även kan nyttjas som biorum eller sovrum. Sovrum med förvaring. Dusch och wc. Sällskapsrum och vinterbonat uterum med gott om plats för umgänge. Utgång till terrass i sydväst med stora ytor för sittgrupper. Härlig utsikt över vattnet. Utekök med el och vatten samt sol-och vindstyrda markiser.

Övriga byggnader:

På tomten finns en förrådsbyggnad samt ett garage.

Övrigt:

Högt staket och växter omger bägge fastigheterna och ger en total insynsfrihet. Automatbevattning av gräsmattor och rabatter. Flera parkeringsplatser finns. Bredband via Telia. Kabel-tv via Sticklinge Satellit. 

Fastighet 2

Två hus om ca 62 kvm boarea vardera. Bägge byggnaderna är Q märkta och smakfullt renoverade såväl exteriört som interiört. Tomtarean är 1 827 kvm. Brygga med boj och segelbåtsdjup. Bastubyggnad vid bryggan har dusch och relaxavdelning. Utanför bastun finns insynsskyddad jacuzzi under tak.

Hus 1:

Lantligt fullt utrustat kök och rymlig matplats. Sällskapsrum med eldstad. Sovrum. Badrum med dusch.

Hus 2:

Ljust och generöst sällskapsrum med öppen spis. Lantligt fullt utrustat kök med matplats för 4 personer. Stort sovrum. Badrum med dusch och tvättmaskin. Terrass med utsikt över viken och vattnet.

Området

På kort promenadavstånd om ca 10 minuter ligger skola med årskurs 1-6, och i närområdet finns även fyra förskolor. I närheten ligger även servicebutik, tennisbana, lekpark och fotbollsplan och isbana. Nära även till Lidingö Golfklubb. Belyst motionsspår finns strax intill fastigheterna. På ca 5 minuters promenad nås busshållplats med linje nr 205 till Ropsten.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram