Östermalm

Valhallavägen 146C

Visa alla bilder

Nyrenoverad våning som är en fd. 4 rum med badrum och toalett. Bo med utsikt över Tessinparken invid Karlaplan nära Djurgården med tillgång till Fältöverstens enorma serviceutbud en trappa ner samt garage. Mycket barnvagnsvänligt och handikappsanpassat med stor hiss i entrén utan trappsteg. Njut av en egen 11 kvm stor balkong i söderläge. Mycket yta med väldigt låg avgift! Skuldfri förening. Mejla mäklaren för privatvisning.

Rum & Storlek

3 / 94 kvm

Pris

-

Våning

4

Avgift

3 851 kr Inkl. Värme, Vatten, , Bredband, kabel-tv bas

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Valhallavägen 146C – Östermalm

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

+46723584795 anna.herin@alexanderwhite.se
Interiör

Bekvämlighetsboende av högsta rang! Totalrenoverad med exklusiva materialval i sobra toner. Infasad el. 

Området ovanför gallerian fältöversten har sedan ombildningen för flera år sedan förvandlats till ett exklusivt private community. Inglasat område med kod och tagsystem med rogivande omgivningar på innergården.Välordnade planteringar och vackra körsbärsträd. Här har man allt man behöver inom en minuts gångavstånd. Shopping, service, café, restaurang, apotek finner man en trappa ner i trevliga Fältöverstens moderna galleria. Busskommunikationer och T-bana finns i direkt anslutning. För naturälskaren så har man tillgång till vackra grönområden inom endast sex minuters gångavstånd på Kungliga Djurgården och Gärdets öppna fält.

I den här ursprungliga 4-rummaren så bor man i högt läge med utsikt från panoramafönster över pampiga Tessinparken. Ljus genomgående lägenhet där man får väldigt mycket yta för pengarna i kombination med en mycket låg avgift och en 11 kvm balkong i söderläge! Passar perfekt för både den yngre målgruppen som för den äldre målgruppen. Mycket barnvagnsvänligt och handikappsanpassat med tillgång till stor hiss i entré utan trappsteg.

Lägenheten disponeras idag som en trea men kan enkelt återställas till sin ursprungliga planlösning med fyra rum. 
Stor fördel att majoriteten av alla väggar inte är bärande.

Luftig och ljus lägenhet med generösa rumsytor. Genomgående ljusa ytskikt med vackra parkettgolv. Välkomnande hall med goda avhängnings- samt förvaringsmöjligheter. Från hallen ansluter den nyrenoverade toaletten med wc och handfat med förvaring inunder.

Öppet vardagsrum med den vackra utsikten över Tessinparken från högt skyddat läge. Här finns gott om plats för matsalsdel samt vardagsrumsdel.

Invid vardagsrummet och hallen så finner man ett sovrum i lugnt läge med samma fina utsikt mot Tessinparken.

Vidare ansluter det stora nyrenoverade badrummet i smakfull utformning och inger spakänsla. Här har man dusch, tvättstation med tvättmaskin och torktumlare, wc, handfat samt badrumsskåp.

Mittemot badrummet ansluter enorm walk-in-closet med mycket plats för kläder och förvaring med två ingångar.

Det stora sovrummet ligger vägg-i vägg med walk-in-closet. Enligt ursprungsritningen så är detta rum delat i två sovrum vilket lätt kan återställas


Stilrent kök med vacker arbetsbänk i sten. Här har man utgång till den stora balkongen i söderläge. Matplats för sex personer. Välutrustat och modernt kök med elspis/induktionshäll, diskmaskin, stor separat kyl och frys, microvågsugn och skafferi. Generöst med arbetsyta och förvaring.

Balkongen ansluter från kök och sovrum och är 11 kvm. Den blir som ett extrarum under sommartid tack vare att den är stor och möblerbar med möjlighet att skapa sin egen grönskande oas. 

Utanför lägenheten finner man praktiskt nog på samma våningsplan förråd som tillhör lägenheten. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram