Underhand

Vasastan

Upplandsgatan 34

Underhand

Visa alla bilder

Ljus och välplanerad 3:a med balkong i soligt sydvästläge och garage i huset.
Med ett mycket eftertraktat läge i Vasastan ligger denna trevliga lägenhet som har så mycket att erbjuda för ett behagligt liv. Rymlig modern hiss tar dig upp i bostaden från föreningens garage (kort kö). Här bor du högt upp med härlig balkong i sydvästläge med många soltimmar och vacker utsikt. Bostaden är genomgående med två bra sovrum, klassiskt och fullutrustat kök med plats för matplats, lättmöblerat vardagsrum samt rymligt badrum med smakfulla materialval och tvättmaskin. Välskött förening med låga lån, vilket speglar sig i den låga avgiften. I föreningen finns flera trevliga gemensamma tillgångar såsom stor innergård med pergola och möblering, hobbyrum samt festlokal. Varmt välkomna till ett otroligt bra boende i hjärtat av Vasastan!

Rum & Storlek

3 / 84 m2

Pris

-

Våning

3

Avgift

3 623 kr

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Upplandsgatan 34 – Vasastan

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

+46707471121 kristina.lissheim@alexanderwhite.se
Förening

Brf Karlavagnen 34 Stockholm Brf Karlavagnen 34 är belägen i Vasastaden i Stockholm och består av 42 lägenheter, varav 39 är upplåtna med bostadsrätt och 3 är hyresrätter. Föreningen registrerads 2000-03-21 och är klassad som äkta. Byggår 1974 och består av ett flerbostadshus.

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Fastigheten bebyggdes 1974 och består av 1 flerbostadshus. Värdeåret är 1974. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 4 165 m2, varav 3 007 m2 utgör Iägenhetsyta och 1 158 m2 utgör lokalyta. Föreningen upplåter 39 lägenheter med bostadsrätt samt 3 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt.

Mark
Föreningen äger marken.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift är 2,5% av basbeloppet och betalas av köparen innan medlemskap godkännes. Pantsättningsavgift 1% av basbeloppet, betalas av pantsättaren.

Årsavgift
Betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV och bredband. Planeras vara oförändrad närmaste året (2023).

Storlek
Ca 84 kvm (enligt föreningens information)

Lån
4 492 kr/ kvm.

Kabel-TV och bredband
Bredband Stockholms Stadsnät (ingår i månadsavgiften) KabelTV Tele2

Kan juridisk person godkännas som köpare?!
Nej.

Köpa för uthyrning?
Styrelsen accepterar andrahandsuthyrning enligt lag. Andrahandsuthyrning kan godkännas efter inkommen ansökan på max ett år i taget för giltiga skäl.

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Parkering
Garage I källarplanet finns 23 parkeringsplatser för bil och 3 för MC. Intern kölista.

Uppvärmning
Uppvärmning sker via fjärrvärme.

Gemensamma utrymmen
Medlemmarna disponerar en otroligt trevlig innergård fina planteringar och uteplats med pergola, möbler och grill samt ett ”uterum” under tak med inglasning och infravärme.
Det finns ett cykelrum i entrén samt cykelställ under tak ute på gården.
I den gemensamma tvättstugan finns två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. I anslutning till tvättstugan finns en bastu (för närvarande stängd)
Det finns en gemensam källarlokal som disponeras som hobbyrum.
Soprum för hushållssopor samt kärl för tidningar, wellpapp, grovsopor, plast och elektronik finns i fastigheten. Soprummet delas med restaurangen som har egna kärl för sin hantering. Större avfall skall medlemmen själv ombesörja transport av till återvinning/miljöstation

Ett förråd per lägenhet.

Byggnadsstatus
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig 2014 - 2034.

För utförlig lista, se årsredovisningen samt föreningens hemsida karlavagnen34.bostadsratterna.se .

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram