Idre

Bergsbyvägen 7B

Visa alla bilder

Fantastiskt välbyggt fjällhus - Mountain Lodges, etapp 1 (färdigställt) Detta hus har ett av de bästa, Om inte det bästa läget med sitt fria, insynsskyddade läge.

Modernt, gediget hus i en tidlös och rustik stil med smakfulla materialval med en mycket mysig känsla. Mörkgrått kök samt platsbyggda garderober från Marbodal. Vidsträckta vyer över bevarat fjällandskap. Generösa sällskapsytor, cirka 5,5 meter i nockhöjd i vardagsrummet, panoramafönster och härlig eldstad förstärker mysfaktorn.

Hela 140 kvm i totalarea. Genomtänkt och ljus planlösning med tilltagna umgängesytor som är perfekta för den stora familjen eller kompisgänget.

Uthyrningsmöjligheterna är optimala då det får plats två stora barnfamiljer. Detta då huset har fyra sovrum med möjlighet till fem sovrum, dubbla badrum, bastu, stort allrum på nedre plan samt ett väl tilltaget allrum på övre plan som kan delas av om man vill ha ytterligare ett sovrum.

För visning, kontakta mäklaren.

Rum & Storlek

6 / 138 m2

Biarea

2 m2

Pris

-

Avgift

7 286 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Bergsbyvägen 7B – Idre

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

+46707234269 joe.hed@alexanderwhite.se
Område

I Idre njuter du av tre liftsystem, flertalet restauranger i backen, skoterleder, och längdskidspår. Områdets hjärta – North Park Hotel – kommer ha ett bra och tydligt service-erbjudande för hela området. Bland annat en restaurang som är öppen året runt, en outdoor-swimmingpool, spa, gym, padel- och tenniscourt och snöskoteruthyrning. North Park Hotell som även inhyser golfklubben kan ta hand om allt som har med uthyrningen att göra. Öppningen planeras under 2024. För mer information, se dokument under fliken ”Dokument”.För dig som är boende i Idre Mountain Lodges blir North Park som ett andra vardagsrum. En perfekt destination för en lugn spadag eller en god middag efter en lång dag i skidbacken. North Park vill skapa en atmosfär av amerikanska skidorter som Aspen och Vail. Brunch, Bloody Mary, brasa, stickad tröja och rykande utomhuspool kombineras med genomtänkt estetik.
Då Idre är en av Sveriges mest levande fjällort även på sommaren finns flertalet aktiviteter att välja på; fjällvandring i naturreservat, kanot, fiske, jakt, ridning, mountainbike, padel och golf.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram