Kungsholmen

Norra Agnegatan 43

Visa alla bilder

Tänk att bo i ett helt lugnt läge där både fönster och den södervända balkongen vetter mot en helt tyst innergård där solen ligger på från lunch till kväll. Samtidigt är du endast en entréport ifrån en av Kungsholmens trevligaste restauranger, mysiga butiker och för all del - tunnelbanan! Det måste vara det bästa av två världar! En tvårummare i sekelskiftesfastighet som erbjuder djupa fönsternischer, en oblyg takhöjd på tre meter och höga golvsocklar. För den som saknar ett rum så går det att skapa en trerummare genom att flytta köket till den rymliga inre hallen. Flytta in som singel eller som ett par – oavsett så får du äran att bo på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser!

Rum & Storlek

2 / 60 m2

Utgångspris

5 950 000 kr

Våning

2

Avgift

3 184 kr Inkl. Vatten, Värme, Kabel-TV, Bredband

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan
Norra Agnegatan 43 – Kungsholmen

Kontaktuppgifter:

Lisa Ode

+46735430324 lisa.ode@alexanderwhite.se
Interiör


Kök
Skåp och förvaring erbjuds från golv till tak och ligger längs ena väggen – vilket skapar möjligheten att få plats med matbord, arbetshörna eller bara ytterligare förvaring vid fönstret. Köket är fullt utrustat och har allt du behöver, från diskmaskin till induktionshäll. För den som önskar en trea kan detta bli bostadens andra sovrum – se den alternativa planlösningen för inspiration. Som tidigare nämnt vetter alla fönster mot innergården och solen tar sig in i köket mest hela dagen.

Vardagsrum
Vardagsrummet rymmer både matbord, fåtölj och soffa med tillhörande tv-möblemang. Ett centralt beläget fönsterparti släpper in ordentligt med ljus och rummet tillåter plats för många vänner på besök! Väggarna är målade i en ljus kulör och takhöjden är tre meter vilket verkligen ger rummet rätt rymd.

Sovrum
Vilket sovrum! Förutom en hel garderobsvägg för förvaring så ryms också fåtölj, en dubbelsäng med tillhörande sidobord - och det blir fortfarande en hel del golvyta kvar. Sedan har vi också utgången till balkongen här. Röda dubbeldörrar som tar oss vidare till lägenhetens balkong som ligger i absolut bästa solläge. Då lägenheten ligger i husets hörn så kommer insynen endast från den egna lägenheten - det är riktig innerstads-lyx! 

Badrum
Badrummet är klassiskt där vitt kakel klär väggarna medan grå klinker ligger på golvet. Handfat med underliggande kommod, spegelskåp, duschhörna med takdusch och infälld nisch, tvättmaskin, handukstork och golvvärme - badrum behöver inte vara mer komplicerat än så! 

Hall
Förutom avhängningsmöjligheter finns här också plats för byrå och sittbänk. Väggarna är målade i en blå kulör och på golvet ligger den genomgående parketten som återfinns i hela lägenheten. Vid hallens slut står en dubbelgarderob och därefter öppnas en inre hall upp. För den som önskade ett extra sovrum så är det denna inre hall som blir det nya köket. 

Förening

BRF Glasmästeriet är belägen på Norra Agnegatan 43 och Hjärnegatan 2 i Stockholm. Fastigheten är bebyggd med bostadshus uppfört 1891. Bostadsrättsföreningen bildades 2001. Föreningen är en äkta bostadsförening och accepterar inte juridisk person som medlem. 

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Fastigheten består av 33 lägenheter med bostadsrätt samt två lägenheter och två lokaler upplåtna med hyresrätt.

Mark
Föreningen innehar marken med tomträtt som omförhandlas till 2028. Föreningen har goda intäkter och god likviditet vilket innebär att föreningen har goda marginaler för att klara av höjning av tomträttsavgälden utan att höja avgifterna. 

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbelopp och eventuell pantsättningsavgift på 1% av prisbasbelopp betalas av köparen.

Årsavgift
3184 kr betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV. Obligatoriskt tillägg för bredband inkluderas i avgiften om 119 kr/mån.

Andelstal i förening
2,3918  %

Storlek
Lägenheten är 60 kvm enligt faktiskt uppmätning. Enligt föreningens förteckning är lägenheten registrerad som 58 kvm. 

Lån
3 433 kronor/kvm

Kabel-TV och bredband
ComHem/Ownit (Fiber) 

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd

Parkering
Boendeparkering Stockholm stad. Taxa 3.

Gemensamma utrymmen
- Innergård med sittgrupp och grillmöjligheter
- Tvättstuga
- Cykelförråd
- Soprum

Energideklaration
190 kWh/m² och år

Byggnadsstatus - Urval
1999 - Hissrenovering
2000 - Stambyte
2000 - Elstigar bytta
2009 - Byggnation vindslägenheter
2009 - Installation fjärrvärme
2014 - Fönsterrenovering
2017 - Stamspolning
2020 - Hissrenovering Norra Agnegatan 43

Kommande renoveringar
Glasmästeriet & innergård (1-2 år)
Föreningen följer en underhållsplan och löpande underhåll sker därefter. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram