Allévägen 1

Visa alla bilder

Projektet är officiellt säljstartat - Inflyttning från april 2024.

Köpare i projektet erbjuds möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år.

I den pittoreska villaidyllen Österskär uppför Sethmark Properties nästa generations vackra parhus och studiohus. Med egna trädgårdar, stilren design och genomtänkta materialval skapas här trivsamma och karaktäristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid. Denna bostad har ett lummigt läge med uteplats i två väderstreck.

Stilrent uppförda i lösvirke erbjuder bostäderna en mycket genomtänkt funktion med upp till fyra sovrum. Läget i hörnet mellan Allévägen och Generalsvägen gör Österkär Arkipelag till en idealisk plats för en modern och avslappnad livsstil, mitt i ett lummigt uppvuxet villakvarter.

Byggnationen är i full gång och fortlöper något före tidsplan. Bostäderna är belägna inom kort promenadavstånd från förskolor, Österåkers bästa grundskola, Roslagsbanan och havet.

Med totalt 6 rum och kök är parhusen utformade för att rymma den stora familjen. Den välgenomtänkta layouten skapar en harmonisk balans mellan öppna sällskapsutrymmen och ett bekvämt privatliv. På övervåningen finns fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för varje familjemedlem att trivas och växa.
Parhusens design är både tidlös och elegant, utformade för att smälta väl in i det omgivande natursköna landskapet i Österskär. Fasaderna är noggrant utformade med högkvalitativa material, vilket ger en varm och inbjudande känsla. De stora fönstren släpper in rikligt med ljus, samtidigt som de ger en fantastisk vy över den omgivande grönskan.
Som boende i dessa parhus kommer du att njuta av en egen privat trädgård där du kan koppla av, umgås med familj och vänner eller odla. Utomhusmiljön har utformats för att skapa en fridfull och privat atmosfär, perfekt för trevliga sommarkvällar eller lekfulla eftermiddagar för barnen.
Läget i Österskär har många fördelar. Här får du både lugnet och närheten till bekvämligheter. Med närhet till skolor, förskolor, shopping och naturparker blir vardagen enkel och bekväm för hela familjen. Dessutom är kommunikationerna utmärkta, vilket ger snabb och smidig access till Stockholm city och andra närliggande områden.
Den populära restaurangen ”Solbrännan” intill Österskärs havsbad ligger på promenadavstånd.

Se hela utbudet av bostäder
Allévägen 1 – Österskär

Kontaktuppgifter:

Johan Lövgren

+46707966441 johan.lovgren@alexanderwhite.se
@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram