Östermalm

Ingemarsgatan 1B

Visa alla bilder

Välkommen till föreningens kanske mest exklusiva fyra med garage i huset med balkong!

Lägenheten har, vid sin nyligen utförda renovering, skalats ned till sin grund - för att sedan varsamt byggas upp igen med ett imponerande fokus på både funktion och stil. För funktionen står främst en genomgående yteffektivitet med tre rymliga sovrum, en stort badrum, god förvaring och en hall som faktiskt tillåter en barnfamilj! För stilen står däremot bland annat ett badrum fullspäckat med Carraramarmor, släta köksluckor i behaglig färg, genomgående detaljer i mässing och sobra väggfärger. Detta erbjuds i en stabil förening med över 5 000 000 kr i årliga lokalintäkter och en avgift som är en av områdets lägsta!

Rum & Storlek

4 / 83 m2

Utgångspris

7 950 000 kr

Våning

1

Avgift

2 212 kr Inkl. Vatten, Värme, Kabel-TV, Bredband, Balkongtillägg

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Ingemarsgatan 1B – Östermalm

Kontaktuppgifter:

Lisa Ode

+46735430324 lisa.ode@alexanderwhite.se
Interiör

Ingemarsgatan 1 – det perfekta läget i Sibirien där närhet till förskola, gym och mataffär ger dig allt du behöver och lite till. Balkongen ligger mot den avskilt barnvänliga innergården där många överraskas av det grönskande området där kvällarna kan spenderas vid utegrillen. Hela bostaden är installerat med ljussystemet Plejd. 

Hall
Direkt till vänster finns avhängningsmöjligheter och skohylla där både skor och jackor ryms i mängder. Ljusmålade väggar och ljust enstavs-parkett. 

Kök
Här har det inte snålats på rätt materialval. Ett L-format kök med bänkskiva i kvartskomposit och underliggande förvaring med luckor i beige och beslag i mässing. Köksluckorna går i samma tema och passar perfekt till väggfärgen i ljus kulör. Full maskinell utrustning så som diskmaskin, inbyggd kaffemaskin, dubbelmicro, dubbelugn, induktionshäll och fläkt. 

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Ett stort och härligt rum där du utan problem får plats med en ordentlig soffgrupp, matplats, tv-möblemang och övrig inredning så som garderober och hyllor.

Sovrum 1
Med fönster mot innergården ligger bostadens största sovrum som idag har en 210x210-säng. Utöver en dubbelsäng i storleken large ryms också tillhörande sidobord, garderobsvägg och en stor byrå. Väggarna är målade i beige och här finns även utgången till balkongen. 

Sovrum 2
Precis som sovrum 1 har även detta sovrum fönster mot den tysta innergården och är rymligt nog att få plats med en dubbelsäng. Idag disponeras det som ett barnrum och rymmer säng, skrivbord, garderob och övrigt möblemang. Väggarna är målade i dusty pink. 

Sovrum 3
Lägenhetens tredje sovrum passar perfekt som gäst- eller barnrum. Idag disponeras det som det sistnämnda och rymmer säng, byrå och arbetshörna. Väggarna är målade i en ljus kulör där en fondvägg i gråblå bryter av.  

Badrum
Detta badrummet vill du inte lämna! Här får du vägghängd WC, handfat med underliggande kommod, ovanliggande spegel med bakomliggande belysning, kombinerad tvätt- och torkmaskin, genomgående golvvärme och duschhörna. Alla detaljer så som blandare, dusch och duschvägg är i mässing och badrummet är helt överöst med Carraramarmor vilket får hela badrummet att andas lyx! 

Balkong
Här får du första parkett att njuta av föreningens gröna innergård utan att störas av någon kringliggande trafik. En södervänd balkong betyder bästa solläge och storleken tillåter ordentlig inredning där loungesoffa och bord ryms utan problem! 

Förening

BRF Beckasinen 18 är belägen på Ingemarsgatan 1A och 1B, Birger Jarlsgatan 122
Valhallavägen 2, 4A och 4B i Stockholm. Fastigheten är bebyggd med bostadshus uppfört 1973. Bostadsrättsföreningen bildades 1973. Föreningen är en äkta bostadsförening och accepterar inte juridisk person som medlem. 

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Föreningen har 85 bostadsrätter om totalt 6 409 kvm och 8 kommersiella lokaler om 2 236 kvm, till det kommer källar- och biyta på ca 3000 kvm. 

Mark
Föreningen äger marken.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift och eventuell pantsättningsavgift betalas av köparen.

Årsavgift
Betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV, bredband & balkongtillägg. 

Andelstal i förening
1,179387 %

Storlek
Lägenheten är 83 kvm enligt faktiskt uppmätning. Enligt föreningens förteckning är lägenheten registrerad som 81,3 kvm. 

Lån
3624 kronor/kvm (årsredovisning 2022)

Kabel-TV och bredband
Fastigheten är ansluten till ComHem och det digitala basutbudet för kabel-tv och internet med 250/50 Mbit (2023) är tillgängligt för alla.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd.

Parkering
Det finns totalt 36 garageplatser att hyra för 1 650 kr/mån. Till garaget är det separat kö. (23 i kö i dagsläget, avstämt 2023). Boendeparkering Stockholm stad. Taxa 3.

Gemensamma utrymmen
- Innergård med grill och sittplatser med infravärme
- Cykelrum
- Tvättstuga med två tvättmaskiner samt torktumlare, torkskåp och mangel
- Grovsoprum i källaren

Energideklaration
116 kWh/m² och år

Byggnadsstatus - Urval
2009 - Renovering av stammar och källare
2011 - Värmepump installation
2011 - Viss renovering av hissar
2012 - Ombyggnation innergård
2014 - Hissrenovering
2018 - Relining av stammar

Kommande renoveringar
2024 - Balkongrenovering 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram