Österskär Arkipelag

Visa alla bilder

Projektet börjar närma sig sin slutfas - inflyttning sker från april 2024 och nu finns ett färdigställt visningshus!

*Räntegaranti
*Tillträdesskydd
*Dubbelt boende - Ersättning i 6 månader
*Splitter nya bostäder med exklusiva materialval
*Låg skuldsättning i Bostadsrättsföreningen
*Möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år
*Privata och generösa trädgårdar samt uteplatser

I den pittoreska villaidyllen Österskär uppför Sethmark Properties nästa generations vackra parhus och minivillor. Med privata trädgårdar, uteplatser, optimalt solläge och exklusiva materialval skapas här trivsamma och karaktäristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid.

Husen är arkitektritade och uppförda i lösvirke som gett möjlighet till den moderna, sociala och optimala planlösningen. Parhusbostäderna erbjuder en mycket genomtänkt funktion med totalt 6 rum och kök. Planlösningen skapar en harmonisk balans mellan öppna sällskapsutrymmen och ett bekvämt privatliv. På övervåningen finns fyra sovrum samt ett allrum vilket ger gott om utrymme för varje familjemedlem att trivas och växa.

Läget i hörnet mellan Allévägen och Generalsvägen gör Österkär Arkipelag till en idealisk plats för en modern och avslappnad livsstil, mitt i ett lummigt villakvarter. Bostäderna är belägna inom kort promenadavstånd från förskolor, Österåkers bästa grundskola, Roslagsbanan och havet.

Parhusens design är både tidlös och elegant, utformade för att smälta väl in i det natursköna området i Österskär. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus, samtidigt som de ger en fantastisk vy över den omgivande grönskan. Som boende i dessa parhus kommer du att njuta av en egen privat trädgård där du kan koppla av, umgås med familj och vänner eller odla. Utomhusmiljön har utformats för att skapa en fridfull och privat atmosfär, perfekt för trevliga sommarkvällar eller lekfulla eftermiddagar för barnen.

Läget i Österskär har många fördelar. Här får du både lugnet och närheten till bekvämligheter. Med närhet till skolor, förskolor, shopping och naturområden blir vardagen enkel och bekväm för hela familjen.

Dessutom är kommunikationerna med bl.a. promenadavstånd till Roslagsbanan utmärkta, vilket ger snabb och smidig tillgång till centrala Stockholm. Den populära restaurangen ”Solbrännan” intill Österskärs havsbad ligger på promenadavstånd.

Se hela utbudet av bostäder
Österskär Arkipelag – Österskär

Kontaktuppgifter:

Johan Lövgren

+46707966441 johan.lovgren@alexanderwhite.se
@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram