Södermalm

Maria Skolgata 93

Visa alla bilder

Med ett ypperligt läge nära Södermalms puls ligger denna synnerligen smakfulla lägenhet med stora fönsterpartier och fransk balkong. Utmärkt ljus planlösning med generöst vardagsrum, öppet kök och rymligt sovrum. Garage i intilliggande fastighet. Restauranger, butiker och kommunikationer strax utanför fastigheten.

Rum & Storlek

2

Pris

3 300 000 kr

Våning

2

Avgift

3 284 kr Inkl. Värme, Vatten

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Maria Skolgata 93 – Södermalm

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

+46707234269 joe.hed@alexanderwhite.se
Interiör

Generöst vardagsrum med fönsterytor från golv till tak samt platsbyggd förvaring. Härligt ljus från två franska balkonger. Stilrent specialritat kök från Hagakök med integrerad diskmaskin och kyl/frys. Induktionshäll och ugn med kombinerad mikro. Vitvaror från Siemens och Miele. Bänkskiva och stänkskydd i kvartssten från Silestone. Sovrum med platsbyggd garderob och plats för dubbelsäng. Sobert badrum med granitkeramik, komfortvärme, dusch och glasdörr samt tvättmaskin med torktumlarfunktion. Hall med avhängning. Genomgående vattenburen golvvärme i lägenheten.

I fastigheten finns två gästrum som medlemmarna kan hyra. I fastigheten finns även finns även ett loungerum med kök i entréplanet. Här kan du ta en kaffe och sätta dig och arbeta med laptoppen. Föreningen har avtal att nyttja garageplatser i intilliggande garage med direktaccess från källaren.

Förening

Föreningen är en äkta förening och äger marken. Föreningen upplåter 88 st. lägenheter med bostadsrätt och 1 st. lokal med bostadsrätt. För inkomståret 2022 redovisas omsättningstillgångar om drygt 8 mkr (klientmedel och räntekonto hos SBC).

Överlåtelseavgift om 1313 kr faktureras köparen och pantsättningsavgift om 525 kr faktureras pantsättaren.

Fastighet

Fastigheten färdigställdes 2021 och har 19 våningar. Cykelrum med ingång från garaget. Barnvagnsrum. Bredband och kabel-tv via Bahnhof (1000 mb/sek, 199 kr/mån tillkommer till månadsavgiften). Tvättstuga och förråd om ca 2,4 kvm finns i källaren.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram