Nacka

Fågelstigen 1 A-E

Visa alla bilder

Officiell säljstart med premiärvisning söndag 1 oktober!

Köpare i projektet erbjuds möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år.

I lummiga kvarter mitt i Saltsjö-Boo planerar Sethmark Properties för uppförandet av parhus, radhus och studiohus. Bostäderna är utformade med hög standard och präglas av moderna samt hållbara materialval. Vackra linoljebehandlade träfasader med generösa glaspartier, uteplatser och takaltaner bidrar till att utemiljöerna flyter samman med bostädernas inre. Både par- och radhusen är mycket välplanerade med upp till fyra sovrum för ett bekvämt familjeliv. Bostäderna erbjuder utöver generösa uteplatser och altaner även egen privat trädgård. I saltsjö-Boo kan du njuta av både närheten till naturen och centrala Stockholm.

Radhusen är ytterst väldisponerade med fina generösa ytor och trivsamma sociala utrymmen. Entréplan med garderober för avhängning vid entrén, ett stort badrum med dusch samt kök och vardagsrum med stora fina ytor i öppen planlösning. På andra plan finner man familjens privata ytor med tre sovrum, en väl tilltagen arbetshörna samt badrum med badkar. På det översta planet finns ett stort rum utmärkt att nyttja som tv-rum eller master bedroom. Här finns även en stor takaltan om ca 16 kvm är med möjlighet att njuta av solens timmar från tidig morgon till sen kväll.

Utgång genom dubbla pardörrar från vardagsrummet till uteplats i anslutning till den egna trädgården i soligt läge. Till bostaden ingår ett externt förråd samt två parkeringsplatser med möjlighet till laddstolpe.


Välkommen till Telegramvägen i Nacka!

Projektet är byggstartat, inflyttning Q2 2024.

Se hela utbudet av bostäder
Fågelstigen 1 A-E – Nacka

Kontaktuppgifter:

Carola Russmark

+46768999608 carola.russmark@alexanderwhite.se
@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram