Budgivning pågår

Jungfrugatan 41B

Budgivning pågår

Visa alla bilder

Jungfrugatan – den enkelriktade gatan som låter dig bo lika lugnt som nära till motsatsen. 41B – det är porten till den skuldfria föreningen där denna topprenoverade fyrarummare återfinns – där du bor med kakelugnar, högt i tak och med mängder av vackra originaldetaljer. Lägenheten genomgick nyligen en total make over och varje materialval är lika genomtänkt som planlösningen. Två badrum, stora sovrum och luftiga sociala ytor är bara några av fördelarna med denna insynsskyddade Östermalms-pärla. Kontakta mäklaren för mer information.

Rum & Storlek

4 / 99 m2

Pris

13 500 000 kr

Senaste bud: 13 000 000 kr

Våning

1

Avgift

3 304 kr Inkl. Vatten, Värme, Bredband

Visning

2023-09-24 14:45 - 15:30
Välkomna!

Karta

Planlösning

floor-plan
Jungfrugatan 41B – Stockholm

Kontaktuppgifter:

Lisa Ode

+46735430324 lisa.ode@alexanderwhite.se
Interiör


Hall
Gå genom bostadens säkerhetsdörr och möts av genomgående ljusinsläpp. På golvet ligger massivt mörkbetsat fiskbensparkett som är genomgående i hela lägenheten och väggarna är målade i en ljusgrå kulör. Direkt till vänster finns en platsbyggd garderob med gott om förvaring och rakt fram finns en av bostadens två badrum.

Kök
Ett L-format platsbyggt kök ligger längs med väggen och har kompletterats med en stor köksö. Ramluckorna med beslag i mässing passar perfekt till bänkskivorna i kvartskomposit och köket ger lika delar goda arbetsytor som förvaring. Köket har en luftig känsla tack vare de öppna hyllplanen medan förvaringen är undangömd i högskåp samt i underliggande lådor – allt för att det praktiska ska möta det estetiska. Förutom köksön som också kan fungera som matplats så finns självklart plats för en riktig sådan, med plats för sex-åtta personer. Bakom bokhyllan i rosa gömmer sig ett stort förvaringsutrymme som nås just genom en lönndörr i bokhyllan. 

Vardagsrum
Öppen planlösning men ändå inte – här finns ett avskilt vardagsrum i fil, med stor öppning mot köket, vilket ger vardagsrummet en mer privat känsla än den klassiska ”öppna planlösningen”. Här finns en fungerande kakelugn och plats för soffgrupp, fåtöljer, tv-möblemang och övrig avlastningsyta. Ett stort T-postfönster vetter mot Jungfrugatan som tack vare enkelriktningen ger måttlig trafik – det är också väl genomtänkt att de sociala ytorna ligger mot gatan medan bostadens sovrum är belägna mot den lugna innergården.

Sovrum 1
Här får ni med fördel plats med en ordentlig dubbelsäng, sidobord, fåtölj och byrå. Det finns också en platsbyggd garderobsvägg som rymmer alla kläder och att ha badrum ensuite är en riktig vardagslyx. Sovrummet är som tidigare nämnt beläget mot föreningens innergård och därmed är båda sovrummen helt tysta från trafik. Till höger om sängen finns lägenhetens andra kakelugn som går att öppna upp. 

Sovrum 2
Gäst-, barnrum eller kontor – oavsett hur ni väljer att disponera rummet så ligger det tyst mot innergården med ett stort T-postfönster för rikligt ljusinsläpp. Även om nuvarande ägare valt att ha en 1.20-säng så går det lika bra att sätta in en dubbelsäng och samtidigt få plats med en förvaringsmöbel.

Badrum 1
Badrummet som ligger i anslutning till bostadens master är precis så man vill att ett privat badrum ska vara utformat. En fristående badkar, WC, handfat med underliggande kommod från Haven, golvvärme och handdukstork – med vacker sten från Bricmate i 60x60-utförande.

Badrum 2
Badrummet som ligger i anslutning till hallen har samma ytskikt som det förra men istället för badkar finns här en takdusch och en tvättpelare vilket innebär både tvättmaskin och torktumlare.

Förening

BRF Storken 12 är belägen på Jungfrugatan i Stockholm. Fastigheten är bebyggd med bostadshus uppfört 1893. Föreningen bildades 1982. Föreningen är en äkta bostadsförening och accepterar inte juridisk person som medlem.

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Fastigheten består av 77 lägenheter, en hyresrätt samt 11 lokaler

Mark
Föreningen äger marken och påverkas inte av någon tomträttsavgäld.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift och eventuell pantsättningsavgift betalas av köparen.

Årsavgift
3 304 kr betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV och bredband.

Andelstal i förening
1,86717 %

Storlek
Lägenheten är 99 kvm enligt faktisk uppmätning.

Lån
Föreningen har inga lån och är därmed skuldfri.

Kabel-TV och bredband
Ownit står för bredband. (Ingår) Tele2 för TV.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd

Parkering
Boendeparkering Stockholm stad. Taxa 3.

Gemensamma utrymmen
- Övernattningslägenhet för fyra personer
- Cykelförråd
- Tvättstuga med torkrum
- Innergård

Energideklaration
124 kWh/m² och år

Besök gärna https://boappa.se/brf-storken-12-stockholm för mer information.

Byggnadsstatus - Urval
1990 - Stambyte
1990 - Byte elstigar
2001 - Målning av fönster
2008 - Renovering trappuppgångar
2010 - Tätning av fönster
2016 - OVK kontroll samt uppföljning
2018 - Ny undercentral
2019 - Tätning/renovering skorsten Sibyllegatan 50A samt ny hiss installerades på Sibyllegatan 50A
2020 - Samtliga fönster på Sibyllegatan
2022 - Stamspolning, installerat ett nytt låssystem med porttelefon samt bytt ut 2 st. torktumlare, samt OVK.

Kommande renoveringar
Inga större renoveringar är bestämda. Fönster mot Jungfrugatan planeras.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram