Värmdö

Björlins villaväg 28

Visa alla bilder

BOSTADSRÄTTSHUS
Finn din inre harmoni i detta drömboende omgiven av strand, vatten och skog. Bo ett med naturen på denna magnifika udde endast 30 minuters bilfärd från Slussen. Fin kommunikation via buss till slussen. I avgiften ingår två parkeringsplatser samt nyttjande av strand, brygga, skog och bastuhus. Stilren arkitektur av italienaren Matteo Foresti som utvecklat exklusiva bostäder för den medvetna och aktiva människan. Väl utvalda materialval och stora fönsterpartier med fina ljusinsläpp. Huset har två våningar med uteplats och balkong med utsikt mot stranden. Huset håller genomgående en mycket hög standard med vattenburen golvvärme, kök med vitvaror från Miele och smakfulla badrum med sten från Bricmate och vägghängda toaletter. Även de platsbyggda garderoberna är från Ballingslöv Möjlighet finns att skapa 4 sovrum på övervåningen. Stort badrum på varje våningsplan. Det perfekta året runt boendet likaså sommarboende. Till bostaden ingår ett förråd om 7 kvm. Uppvärmning frånluftvärmepump Nibe 730 med vattenburen golvvärme på bägge våningsplan, frånluftventilation. Ena parkeringsplatsen är utformad för elbil. Möjlighet att sätta in en eldstad.

Det rymliga bostadsrättshuset är beläget invid strandkanten på föreningens egna udde. Här erbjuds ett helt unikt och kompromisslöst boende i bästa tänkbara skärgårdsmiljö, Ekudden har en egen strandlinje på 500 meter, tre egna badstränder och flertalet släta klippor att sola på och bada ifrån. Gemensam bastu finns även att nyttja för föreningens medlemmar. Båtplatser finns även att hyra. Byggnaderna smälter in i den natursköna omgivningen med sobra och exklusiva materialval. Närheten till golfbanor, stall och restauranger och skolor samt goda kommunikationer till city öppnar upp för ett aktivt liv på ett av Värmdös mest attraktiva lägen.

Rum & Storlek

4 / 134 kvm

Utgångspris

7 300 000 kr

Avgift

7 186 kr I avgiften ingår kallvatten och parkeringsplats

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Björlins villaväg 28 – Värmdö

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

+46723584795 anna.herin@alexanderwhite.se
Förening

BRF Värmdö Ekudden 1 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Den består av 23 bostadsrätter varav 17 stycken är radhus och 6 stycken är lägenheter. Föreningens fastighet omfattar 3,6 hektar mark. (Strand skog och klippor är 35.900 kvm ). Föreningen är fullvärdesförsäkrad genom Trygg-Hansa.

Område

Skola , kommunikation, båtväg och service inom närhet. I närområdet ca 3 minuters bilfärd finns Kyrkskolan ( årskurserna F-6) och Hemmestaskolan ( F-9-skola) samt Torsby förskola. Bussen går ca 500 meter från Ekudden med över 35 avgångar om dagen. För den som vill ha båt så finns möjlighet att hyra båtplats. Mataffär och service finns några minuter bort med bil. Värmdö har väldigt mycket att erbjuda i natur och sportväg. Flertalet golfklubbar och idrottsanläggningar.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram