Brf Kummelnäs 24

Visa alla bilder

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

I skuldfri bostadsrättsförening med extremt låga månadsavgifter uppför Borohus rymliga och modernt planerade parhus om 132 och 133 kvadratmeter med stora trädgårdar, idylliskt belägna intill vacker naturskog.

Planerad inflyttning från september 2025.

Rumsintervall

1 - 6 rok

Storleksintervall

25 - 133 m2

Inflytt

Q3 2025

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Åbroddsvägen 24 – SALTSJÖ-BOO

Kontaktuppgifter:

Johan Lövgren

+46707966441 johan.lovgren@alexanderwhite.se

Gör en intresseanmälan

Husen är utformade med en arkitektonisk och modern fingertoppskänsla med sociala ytor på entréplanet och privata ytor med möjlighet till 4-5 sovrum på det övre våningsplanet. Adderat till de invändiga kvaliteterna erbjuds generösa utemiljöer med uteplatser och stora tomtytor. Genomgående hög kvalitet interiört med vattenburen golvvärme på båda våningsplanen, kök från Marbodal med hushållsmaskiner från Siemens och bänkskiva i kvartskomposit. Badrum med golv och väggar i granitkeramik från Bricmate samt blandare från Tapwell. På golvet i övriga huset ligger ett smakfullt vitbehandlat furugolv.

Bostäderna ligger i hjärtat av området med närhet till både natur och rekreations­områden. Stockholms innerstad med ett rikt utbud av kultur och nöjen ligger endast ca 30 minuter bort. Längs den gamla slingrande skogsvägen, omgivet av vacker naturskog, växer nu ett nytt grönt bostadsområde fram.

Åbroddsvägen har breddats och V/A-nätet utökats till samtliga fastigheter i det grönskande området. I de vackra skogsgläntorna placeras parhus i två plan och yteffektiva studiohus utefter tomternas naturliga utformning. Här värnas om den befintliga naturen som tillåts vara en del av de nya delvis kuperade tomterna och bjuder in till såväl rekreation som fantasifull lek. Med en elegant estetik och arkitektonisk utformning profilerar sig bostäderna genom att smälta in i omgivningarna precis lika mycket som de sticker ut. Stora fönsterpartier öppnar upp hemmets sociala ytor mot naturen och de träklädda altanerna som smyger sig längs träfasaderna bjuder in till fina stunder under bar himmel.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram