Kommande försäljning

Vasastan

Döbelnsgatan 69A

Kommande försäljning

Visa alla bilder

Högst upp i huset, i en skuldfri förening återfinns denna bostad som svämmar över av bevarade originalattribut. En fungerande kakelugn, vacker stuckatur, en takhöjd utöver det vanliga och en låg månadsavgift – det är bara några av de fördelar som denna lägenhet erbjuder. Du som väljer att snöa in på föreningens siffror och positiva resultat kommer bli tillfredsställd - men kanske att den stora balkongen i sydvästläge mot föreningens tysta innergård tilltalar än mer. Ni är välkomna själva att se vilken av alla fördelar som kommer bli just er favorit! Kontakta mäklaren för pris och visning!

Rum & Storlek

3 / 104 m2

Pris

-

Våning

4

Avgift

3 755 kr Inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan
Döbelnsgatan 69A – Vasastan

Kontaktuppgifter:

Lisa Ode

+46735430324 lisa.ode@alexanderwhite.se
Interiör

Takhöjd om 3,23 meter, T-postfönster med djupa nischer, takrosetter, stuckatur och en fungerande kakelugn. Visst är det fantastiskt när byggårets charm genomsyrar bostaden! När du ska lämna lägenheten och köpa kaffe på Espresso House, mjölk på Ica, ta ett gympass på SATS eller en spontanmiddag på Den gamle och Havet behöver du inte fundera så mycket. Området erbjuder ett stort utbud av det mesta och allt ovan finns inom endast två minuters promenad.

Vi börjar utomhus på balkongen i sydvästligt läge som vetter mot föreningens lugna innergård. Här kan du njuta av sol mest hela dagen då solläget är det absolut mest fördelaktiga. Att bostaden är beläget högst upp i huset ger också en fri känsla då det enda som befinner sig ovanför är himmeln. Här finns också förberett för infälld belysning för utomhusbruk.

Kök
Väl inne i lägenheten kommer vi till bostadens kök. Här erbjuds mycket arbetsytor och full maskinell utrustning där det tål att nämnas att fläkten är kopplad till fastighetens system vilket uppskattas av hemmakockarna. Samtliga vitvaror är infällda med släta ytor i linje med bänkskivor och skåp. Idag disponeras köket som ett rymligt och luftigt sådant men för den som önskar går det att skapa ett till rum precis här – en möjlig fyra helt enkelt! Arbetsytorna består av sten och all förvaring göms bakom vita, släta luckor. Vitmålade väggar och tiljor på golv. Här finns matplats för 8-10 personer.

Vardagsrum
Här erbjuds en fungerande kakelugn, stora T-postfönster, stuckatur och takrosett. Rejält med plats för både en stor soffgrupp och fåtöljer samt övrigt möblemang. Inbyggt Hi-Fi system med kablar draget i väggarna centralt till garderoben där lägenhetens alla elektroniska enheter kan samlas.

Sovrum 1
Detta rum disponeras idag som master bedroom och här finns gott om plats för dubbelsäng med sidobord, fåtölj och ytterligare förvaring. Även här inbyggt Hi-Fi och kablage draget i väggarna till garderoben.

Walk in closet
I anslutning till sovrummet finns en rymlig walk-in-closet som rymmer alla kläder och skor man kan tänkas behöva förvara. Här finns även gott om plats för resväskor och andra skrymmande vardagstillbehör. Garderoben rymmer även lägenhetens central som kan sammanknyta all elektronik med ljud, bild och internet. Nätverkskabel finns fördraget till lägenhetens alla rum med möjlighet att byggas ut.

Sovrum 2
Sovrummet ligger i sydvästligt läge, beläget med fönster mot innergården, vilket gör att rummet blir precis så tyst som ett sovrum ska vara. Här ryms med råge en dubbelsäng och intilliggande sidobord. Idag finns en platsbyggd våningssäng med underliggande arbets- eller pysselhörna som verkligen utnyttjar rummets kvadratmetrar till fullo.

Badrum
Badrummet är stilrent renoverat med duschhörna, tvättpelare, bred kommod, infällda spotlights och golvvärme.

Hall
Vi träder in i den rymliga tamburen med garderobsvägg direkt till vänster.

Förening

BRF Heimdal nr 4 är den skuldfria föreningen med ca 2 mkr i kassan, belägen på Döbelnsgatan 69, 69A och Markvardsgatan 10 i Stockholm.
Bostadsrättsföreningen bildades 1919 och äger marken. Föreningen är en äkta bostadsförening och accepterar inte juridisk person som medlem.

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Huset består av 3 386 kvm bostadsarea fördelat på 33 lägenheter med bostadsrätt och en lägenhet samt en lokal med hyresrätt, där 60 kvm avser lokalyta.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift på 1 190 kr och eventuell pantsättningsavgift på 476 kr betalas av köparen.

Årsavgift
Betalas kvartalsvis i förskott. I avgiften ingår värme, VA, basutbud analog TV och bredband 100 mbit/s. Det finns ingen beslutad avgiftsförändring.

Andelstal i förening
3,18721 %

Storlek
Lägenheten är 104 kvm enligt faktisk uppmätning.

Lån
0 kronor/kvm

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Gemensamma utrymmen
- Gemensam innergård
- Tvättstuga
- Snickarbänk
- Barnvagnsrum
- Cykelrum inomhus med direkt access till gatan

Energideklaration
129 kWh/m² och år

Byggnadsstatus - Urval
2021 Spolning av vertikala köksstammar
2021 Översyn och bitvis målning av tak
2020 – Stambyte källare
2020 – Utökad bredbandshastighet
2016 – Bitvis målning taket
2014 – Ytterfönster byttes mot energiglas
2015 – Byte till fjärrvärme
2010 - Totalrenovering trapphus
2003 - Omputsning av gårdsfasad
1998 - 2017 - Balkonger mot gård
1988 - Fasadrenovering mot gata

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram