Allévägen 3 B

Visa alla bilder

Endast ett parhus kvar i projektet - inflyttning från april 2024.

*Räntegaranti
*Tillträdesskydd
*Dubbelt boende - Ersättning i 6 månader
*Låg skuldsättning i Bostadsrättsföreningen
*Möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år
*Privata och generösa trädgårdar samt uteplatser
*Samtliga Minivillor sålda
*Endast ett Parhus kvar

I den pittoreska villaidyllen Österskär har Sethmark Properties färdigställt projektets första parhus. Materialvalen är genomgående exklusiva och planlösningen med generös hall, stor groventré, socialt vardagsrum samt fyra sovrum och allrum på övre plan finns här förutsättningar för familjen att växa. Med privat trädgård, uteplats och optimalt solläge hittar ni en bostad som är både vacker att se på och att trivas i. Huset är arkitektritat och uppfört i lösvirke som gett möjlighet till den moderna, sociala och optimala planlösningen.

Bostaden är belägen inom kort promenadavstånd från förskolor, Österåkers bästa grundskola Österskärsskolan, Roslagsbanan och havet. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus samtidigt som de ger en fantastisk vy över den omgivande grönskan och de ståtliga villorna längs Generalsvägen. Utomhusmiljön har utformats för att skapa en fridfull och privat atmosfär, perfekt för trevliga sommarkvällar eller lekfulla eftermiddagar för barnen.

Med närhet till skolor, förskolor, shopping och naturområden blir vardagen enkel och bekväm för hela familjen. Dessutom är kommunikationerna med bl.a. promenadavstånd till Roslagsbanan utmärkta, vilket ger snabb och smidig tillgång till centrala Stockholm. Den populära restaurangen ”Solbrännan” intill Österskärs havsbad ligger på promenadavstånd.

Varmt välkomna att höra av er till mäklare Johan Lövgren för en visning på plats.

Rum & Storlek

5 / 135 m2

Fast Pris

6 750 000 kr

Avgift

6 956 kr

Visning

2024-02-25 13:00 - 13:45

Allévägen 3 B – Österskär

Kontaktuppgifter:

Johan Lövgren

+46707966441 johan.lovgren@alexanderwhite.se
@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram