Vasastan

Tomtebogatan 46

Visa alla bilder

ACCEPTERAT PRIS, kontakta ansvarig mäklare för visning!

Välkommen till denna utmärkt planerade och hemtrevliga tvårummare i hjärtat av Birkastan. Här bor du med högt läge, gott om ljusinsläpp och vackra originaldetaljer med direkt närhet till såväl Rörstrandsgatans puls som grönskande Vasasparken och Hagaparken. Belägen i välskött förening med god ekonomi.

Rum & Storlek

2 / 36 m2

Acceptpris

4 250 000 kr

Våning

3

Avgift

3 183 kr

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Kontaktuppgifter:

Sofia Elfsson da Costa

0705513210 sofia@alexanderwhite.se
Interiör

Välkomnande hall med gott om plats för förvaring och avhängning. I direkt anslutning till hallen finner du bekvämt separat duschrum och WC.

Köket är stilrent och ljust, fullt utrustat med fullstor kyl och frys, spis, ugn samt gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor.

Vidare in i lägenheten möts du av vardagsrummet. Vardagsrummet är väl tilltaget och lättmöblerat med gott om plats för såväl soffgrupp som matplats. Ett stort härligt fönster bjuder in till gott om ljusinsläpp och utsikt över mysiga Tomtebogatan. Invid hallen finns även en väl tilltagen klädkammare med gott om plats för förvaring.

Sovrummet är rofyllt placerat och mysigt inrett. Här ryms en 140 säng. Även här bjuds på mysig utsikt mot trevliga Tomtebogatan.

Genomgående i lägenheten möts du av vackra originaldetaljer, vackra furutiljor och smakfullt färgsatta väggar.

Förening

Föreningen brf Trevnaden är en äkta bostadsrättsföreningen med 26 bostäder, samtliga är upplåtna med bostadsrätt om totalt 1388kvm samt en hyreslokal om 42kvm som hyrs ut. Marken innehas med äganderätt.

Föreningen har en nyrenoverad gård som är mycket trevlig med grillar och uteplatser. En tvättstuga som är belägen i källaren samt ett cykelrum/barnvagnsrum som man når från gatan.

Byggnadsstatus - Urval
2022 renoverades källaren
2021 renoverades gården
2012 renoverades fönstren vid husets baksida
2014 renoverades fönstren av husets framsida, ny fjärrvärmecentral
1990 bakre fasad
1980 främre fasad

Föreningen tillämpar partiellt stambyte vilket innebär att föreningen byter stammar allteftersom lägenhetsinnehavare renoverar badrum.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram