Kommande försäljning

Östermalm

Ingemarsgatan 1A

Kommande försäljning

Visa alla bilder

Med fri utsikt över Brunnsvikens vatten erbjuds nu tre rum och kök i föreningens kanske mest exklusiva och välrenoverade lägenhet. Bostaden har ett genomgående ljusinsläpp där alla fönster ligger i fritt läge - och bostaden är därmed helt insynsskyddad. De sociala ytorna med balkong ligger i öppen planlösning mot Ingemarsgatan medan de två sovrummen ligger belägna mot innergården i tyst läge. Rymliga rum, en walk-in closet och ett fritt läge är endast några av bostadens fördelar; att det erbjuds i en stabil förening med över 5 000 000 kr i årliga lokalintäkter och en avgift som är en av områdets lägsta är inte heller helt fel!

Rum & Storlek

3 / 74 m2

Pris

-

Avgift

2 104 kr

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Ingemarsgatan 1A – Östermalm

Kontaktuppgifter:

Lisa Ode

+46735430324 lisa.ode@alexanderwhite.se
Interiör

Ingemarsgatan 1 – det perfekta läget i Sibirien där närhet till förskola, gym och mataffär ger dig allt du behöver och lite till. Balkongen ligger belägen med en fri utsikt som sträcker sig hela vägen till Brunnsvikens vatten.

Hall
Direkt till vänster finns avhängningsmöjligheter och skohylla där både skor och jackor ryms. Ljusmålade väggar och mörkt enstavs-parkett.

Kök
Ett L-format kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här är det fullproppat med förvaring i både över- och underskåp bakom vita, släta luckor i mattutförande. Stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i kvartskomposit. Det finns utrymme för matplats för 6-8 personer. Full maskinell utrustning så som diskmaskin och integrerad kyl och frys.

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Ett stort och härligt rum där du utan problem får plats med en ordentlig soffa, matplats, tv-möblemang och övrig inredning så som garderober och hyllor.

Sovrum 1
Med fönster mot innergården ligger bostadens största sovrum som utöver en dubbelsäng, har en garderobsvägg och gott om plats för fåtölj eller annan avlastningsmöbel.

Sovrum 2
Precis som sovrum 1 har även detta sovrum fönster mot den tysta innergården och är rymligt nog att få plats med en dubbelsäng. Idag disponeras det som ett gästrum och rymmer säng, skrivbord, garderob men för den som önskar barnrum eller hemmakontor så funkar detta lika bra.

Förening

BRF Beckasinen 18 är belägen på Ingemarsgatan 1A och 1B, Birger Jarlsgatan 122 samt Valhallavägen 2, 4A och 4B i Stockholm. Fastigheten är bebyggd med bostadshus uppfört 1973. Bostadsrättsföreningen bildades 1973. Föreningen är en äkta bostadsförening och accepterar inte juridisk person som medlem. 

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Föreningen har 85 bostadsrätter om totalt 6 409 kvm och 8 kommersiella lokaler om 2 236 kvm, till det kommer källar- och biyta på ca 3000 kvm. 

Mark
Föreningen äger marken.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift och eventuell pantsättningsavgift betalas av köparen.

Årsavgift
Betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV, bredband & balkongtillägg. 

Andelstal i förening
1,179387 %

Storlek
Lägenheten är 74 kvm enligt faktisk uppmätning.

Lån
3624 kronor/kvm (årsredovisning 2022)

Kabel-TV och bredband
Fastigheten är ansluten till ComHem och det digitala basutbudet för kabel-tv och internet med 250/50 Mbit (2023) är tillgängligt för alla.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd.

Parkering
Det finns totalt 36 garageplatser att hyra för 1 650 kr/mån. Till garaget är det separat kö. (23 i kö i dagsläget, avstämt 2023). Boendeparkering Stockholm stad. Taxa 3.

Gemensamma utrymmen
- Innergård med grill och sittplatser med infravärme
- Cykelrum
- Tvättstuga med två tvättmaskiner samt torktumlare, torkskåp och mangel
- Grovsoprum i källaren

Energideklaration
116 kWh/m² och år

Byggnadsstatus - Urval
2009 - Renovering av stammar och källare
2011 - Värmepump installation
2011 - Viss renovering av hissar
2012 - Ombyggnation innergård
2014 - Hissrenovering
2018 - Relining av stammar

Kommande renoveringar
2024 - Husets balkonger kommer att renoveras. Medel för detta finns avsatt så inga nya lån kommer att tas upp.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram