Nacka - Kummelnäs

Åbroddsvägen 3B

Visa alla bilder

Välkomna till idylliska Kummelnäs med naturen och vattnet som närmaste granne. Tomten är södervänd och lummigt inramad med häckar och buskar mot grannar. Ett soligt läge med möjlighet att skapa ett drömhem. Fin plan tomt som är lättarbetad för en markfirma när huset ska byggas. Här kan den trädgårdsintresserade leva ut samtidigt som barnen kan spela boll på en plan gräsmatta. Det finns en generös byggrätt på tomten som möjliggör att bygga ett två våningshus med en platta om150 kvm vilket ger en boarea om ca 250 kvm beroende på husleverantör. Mer om detaljplanen längre ner. Götenehus har besökt tomten och har lämnat offert och husförslag om någon är intresserad. Mer info under "Dokument - Husförslag från Götenehus". Hör av er till mäklaren om ni vill komma i kontakt med Götenehus. Kummelnäs i Saltsjö-Boo - en del av Nackas skärgårdsnära landskap - är en harmonisk blandning av gammaldags charm och nutida arkitektur, vilket skapar en pittoresk villaidylla. En perfekt plats för de som älskar friluftsliv och samtidigt som det erbjuder närhet till skolor, shoppingcenter och staden. Detta gör Kummelnäs till en idealisk plats för familjer som uppskattar en lugn miljö med enkel tillgång till stadens puls.

Kommunen är i avslutningsfasen med utbyggnaden av kommunalt V/A och förbättrad infrastruktur i området. Kommunalt V/A ligger i marken vid den här fastigheten och säljaren står för anslutningsavgiften som är ca 200.000 kr. Gatukostnad tillkommer. Senaste prisuppgift från Nacka kommun är ca 200 000 kr. Mer om detta kan ni läsa på Nacka.se

Tomtarea

1002 kvm

Pris

4 495 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Åbroddsvägen 3B – Nacka – Kummelnäs

Kontaktuppgifter:

Eric Eiderbrant

0735-401 800 eric@alexanderwhite.se
Område

Velamsunds naturreservat erbjuder en rad aktiviteter, både för barn och vuxna: löparslingor, cykelvägar, längskidspår, utegym och flera fina badplatser. Vid Velamsunds gård finns restaurang Långa Raden, ett stort ridstall och Velamsunds båtklubb. I andra riktningen möts vi av Östersjön med utsikt mot Lidingö och Bogesundslandet. Populära Backeboskolan finns på promenadavstånd och därtill ett flertal förskolor. På nära håll hittar vi Orminge Köpcentrum med Lindebergs Café, mataffärer och systembolag. Kommunikationerna är goda med både bussar och båtar. Waxholmsbolaget trafikerar Risets brygga som har blivit ett populärt pendlingssätt till stan med SL-kort. Med start av Candelas elektriska bärplansbåtar i Stockholms skärgård 2024 är förhoppningen att dessa ska trafikera och halvera restiden. Skulle du mot förmodan sakna stadspulsen finns stan ca 25 minuter bort med bil.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram