Kommande försäljning

Östermalm

Nybrogatan 21, 4 tr

Kommande försäljning

Visa alla bilder

Exklusiv vindsetage med Östermalms bästa läge!

Genomgående påkostade material och en yteffektiv planlösning som passar paret eller singeln. Vardagsrum, kök och badrum på entréplan och sovrum på övre plan. Ljuspigmenterad fiskbensparkett i alla rum utom våtrum. Trösklar i trä som behandlas lika golv. Unikt framtaget snickerikök i ljusgrå kulör från Lidhults. Bänkskivor i ljusgrå marmor med underlimmad ho i rostfritt stål. Integrerad köksfläkt i överskåp. Blandare från Dornbracht. Vitvaror: Helintegrerad kyl/frys och diskmaskin. Varmluftsugn och infälld induktionshäll. Plats för ett matbord vid fönstret och en soffa intill trappan som tar er upp till övre planet. Rymligt entresolplan med plats för dubbelsäng samt förvaring och ett skrivbord. Stort takfönster som ger fint ljus under hela året. Badrummet är genomgående i ljusgrå marmor. Handfatet är integrerat i bänkskivan. Specialritat spegelskåp med förvaring ovan handfat. Tvättpelare, handdukshängare och elburen komfortgolvvärme. Vägghängda WC från Duravit. Tvättställs- och duschblandare från Dornbracht. Hallen är fint inred med hatthylla och garderober från snickeri i ljusgrå kulör lika kök.

Rum & Storlek

1.5

Pris

5 495 000 kr

Våning

4

Avgift

2 507 kr

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Nybrogatan 21, 4 tr – Östermalm

Kontaktuppgifter:

Eric Eiderbrant

0735-401 800 eric@alexanderwhite.se
Förening

Byggnadernas form har drag både av nyklassicism och nyrenässans, men med tydlig inspiration av jugend. Husets arkitektur är typisk för tidens borgerliga och smakfullt utsmyckade ideal. Nybrogatan 19-21 genomgick en omfattande renovering med start 2016 och de nya bostäderna stod klara för inflyttning 2018.

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Brf Riddaren 5 har sammanlagt 49 bostadsrätter och 2 stycken hyreslokaler. Föreningens bostadsarea (BOA) är 4490 kvm samt 326 kvm lokalarea och 114 kvm biarea.

Mark
Föreningen äger marken.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift och eventuell pantsättningsavgift betalas av köparen.

Årsavgift
2507 kr Betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, VA, Kabel-TV och bredband.

Andelstal i förening
0,81949%

Storlek
Lägenheten är 34 kvm enligt föreningen.

Kabel-TV och bredband
Comhem och Ownit.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Gemensamma utrymmen
Cykelrum, barnvagnsrum, soprum och en liten innergård.

Energideklaration
117 kWh/m² och år.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram