Vasastan

Teknologgatan 9D

Visa alla bilder

Välkommen till denna välplanerade enrummare med egen entré på en av de bästa adresserna i hjärtat av Vasastan, precis intill den idylliska Tegnérlunden. Här bor du i en mycket effektivt planerad lägenhet som erbjuder allt du behöver.

Rum & Storlek

1

Pris

-

Avgift

1 217 kr obligatorisk avgift om 169 kr för bredband.

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan

Kontaktuppgifter:

Sofia Elfsson da Costa

0705513210 sofia@alexanderwhite.se
Interiör

Den öppna planlösningen gör det enkelt att inreda med både soffgrupp och matbord, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär. Fönstren släpper in rikligt med ljus, vilket bidrar till att bostaden känns ljus och luftig.

Här finns även ett smart sovloft som skapar extra golvyta och ger plats åt andra möbler. Det väl tilltagna köket är fullt utrustat med moderna vitvaror och har gott om arbetsyta, perfekt för den matlagningsintresserade. Badrummet är smakfullt renoverat med stilrena materialval.

Här bor du med direkt närhet till både grönområden och stadens puls. Tegnérlunden, med sina lummiga träd och promenadstigar, är en perfekt plats för avkoppling och rekreation. Samtidigt har du ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer inom gångavstånd, vilket gör detta till ett oslagbart läge för den som vill ha det bästa av två världar.

Förening

Huset ritades av arkitekt O W Björklund och byggdes 1881. Föreningen upplåter totalt 33 lägenheter bostadsrätt samt 1 lokal. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger sin mark.

Byggnadsstatus - Urval
Urval av utförda renoveringar, komplett lista finns i årsredovisningen

2023 Renovering takterasser - C-huset, spolning avloppsstammar/avloppsrör & renovering rör och tvättpelare i tvättstugan

2019-2020 Fasadrenovering - innergården

2020 Stamspolning - Översyn av stammar

2002 Rörstambyte - Omfattar badrum

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram