Östermalm

Brahe Suites

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

Denna vackra fastighet som uppfördes år 1880 förädlas nu i sin helhet till ett koncept för den moderna och designintresserade.

Kliv in i denna vackra fastighet där det känns som hemma redan i porten. Här bildas en enhet och en känsla av ett lyxigt boutiquehotell där belysning och interiör skapar en sober helhet, påkostat in i minsta detalj, genomtänkt för din absoluta komfort och designat för att tillgodose dina högt ställda krav.

Ambitionen är att bevara fastighetens vackra sekelskifteskaraktär men samtidigt förädla våningarna till moderna påkostade sviter med hotellkänsla.

Rumsintervall

2 - 3 rok

Storleksintervall

31 - 118 m2

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Gör en intresseanmälan

I Brahe Suites är entrén och trapphuset en viktig del av helheten. Här har vi skapat en ljus miljö som tilltalar så gott som alla sinnen, inte minst det estetiska. Höga dörrar, vackra takstuckaturer, nischer med konst och specialdesignade inredningsdetaljer ger ögat många vackra detaljer att vila på. Läderklädda handledare ger behaglig taktil känsla.

Du välkomnas även av en skön ljudmiljö med unik lobbymusik och en speciellt framtagen atmosfärdoft, subtil och samtidigt en tydlig signal om att nu är du hemma.

Brahe Suites är skapat för dig som har ett engagerande jobb, kreativa intressen, fulltecknad agenda. Som reser mycket och har en internationell livsstil med kontinentala vanor där caféer och krogar är de främsta arenorna för sällskapslivet. Då är andningspauserna hemma alldeles för viktiga för att ägnas åt sådant som städning och hämtning av kemtvätt.

För de boende i Brahe Suites ingår det första året därför en housemaid som tar hand om vardagssysslorna ett antal gånger i månaden. En självklar inkluderad service för att göra livet mer bekvämt och ge mer fritid kvar till dig.
Här bor du granne med Karlavägen, Östermalmsgatan och Grev Turegatan med närhet till Stureplans digra nöjesutbud och Humlegårdens grönska.


Det stora utbudet av restauranger, kultur, nöjen och shopping ger dig tillgång till nästintill allt på några minuters avstånd samt T-bana och bussar precis runt hörnet om du ska åka längre bort.

Centralt men lugnt, precis som många vill att ett hem skall vara placerat.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram