Östermalm

Valhallavägen 128

Visa alla bilder

Genomgående våning belägen mellan Sibyllegatan och trevlig innergård. Stor hiss utan trappsteg in i fastighet. Låg avgift där vä,va,kabeltv och bredband ingår. Garage i huset.(950 kr) Välplanerad planlösning med stort vardagsrum, matplats i kök, två rymliga sovrum, badrum med badkar samt separat WC. Balkong med eftermiddagssol. Förening med bra ekonomi.

Rum & Storlek

3

Pris

5 995 000 kr

Våning

2

Avgift

3 412 kr Inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV-basutbud, Bredband

Hiss

Ja. Stor rymlig hiss hela vägen till garage

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Valhallavägen 128 – Östermalm

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

+46723584795 anna.herin@alexanderwhite.se
Interiör

Hallen välkomnar med vackert stengolv och gott om plats för avhängning av kläder samt förvaring i intilliggande klädkammare. Från hallen når man lägenhetens alla övriga rum.

Ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för både matsalsmöbler och soffgrupp. Stort fönsterparti som vetter mot Sibyllegatan släpper in rikligt med ljus. Från detta rum har man även utgång till balkongen som är belägen åt väster och bjuder på härlig eftermiddagssol.

Trivsamt och rymligt kök från 2008 med mycket förvaring och generösa ytor. Välutrustat med varmluftsugn, micro, induktionshäll,  integrerad kyl/frys, diskmaskin samt integrerad tvättmaskin. Vita luckor och stänkskydd i stenkakel. I köket, som vetter mot gården, finns också gott om plats för stort matbord.

Två sovrum som båda bjuder på goda förvaringsmöjligheter, varav det ena vetter mot Sibyllegatan och det andra erbjuder ett ostört läge mot gården.

Stort, modernt badrum renoverat 2011 med badkar. Vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet med golvvärme. Intilliggande separat WC med tvättställ.

Genomgående oljade trägolv i samtliga rum. Lägenhetens fönster mot Sibyllegatan har isolerande glas för en trivsammare boendemiljö. Hiss direkt ner till föreningens garage i källarplanet.

Sammantaget är detta en mycket trivsam och välplanerad lägenhet med centralt Östermalmsläge nära Östermalmstorg och Karlaplan som gör att man har nära till det mesta inom service, butiker och restauranger. Dessutom bjuder området på goda kommunikationer och närhet till vackra grönområden.

Förening

Brf Storken 13 är en äkta förening och består av 48 bostadsrätter och 2 lokaler. Omfattar adresserna Valhallavägen 128 samt Sibyllegatan 54. Föreningen förvärvade fastigheten 1980. Mycket bra likviditet vilket har resulterat i att man under åren 2012-2014 haft två avgiftsfria månader varje år. Föreningen innehar 24 stycken garageplatser i huset som får disponeras av föreningens medlemmar i första hand för 950 kr i månaden. Den totala bostadsytan är 4194 kvm och den sammanlagda lokalytan 499 kvm. Juridisk person godkänns inte som köpare och delat ägande är ok.Inga planerade avgiftshöjningar. Föreningen tar inte ut någon överlåtelse eller pantsättningsavgift .I avgiften ingår värme,vatten, kabeltv-bas samt bredband.

 

Fastighet

Fastighet i mycket bra teknisk status pga att föreningen underhåller och förvaltar den mycket väl. Därav inga större renoveringar som är inplanerade. Under 2012 bytte man samtliga fönster i bottenplanet samt installerade automatiska dörröppnare. Resterande fönster har tidigare bytts ut till 3-glas. Även nya hissar har installerats i fastigheten. Föreningen har förhandlat in en bredbandstjänst via ComHem som ingår i avgiften. Till lägenheten hör ett källarförråd. Praktisk med stora rymliga hissar som går hela vägen ner till källarplan/garage. Inga trappsteg innan hissen i entrén. Gemensamma utrymmen i föreningen att nyttja för medlemmar är en trevlig innergård med utemöbler, cykelrum, barnvagnsrum, välutrustad tvättstuga samt ett grovsoprum. 
 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram