Kungsholmen

John Ericssonsgatan 18

Visa alla bilder

Välkommen till en perfekt planerad tvåa med centralt och charmigt läge på Kungsholmen, nära till Norr Mälarstrand. Yteffektivt vardagsrum i öppen planlösning med kök, grönskande utsikt, vitmålade väggar och en mörk, vacker fiskbensparkett. Här finns plats för större matbord, soffgrupp samt gott om förvaring. Utrymme för enskild arbetshörna i anknytning till hall samt ljust, enskilt sovrum med garderobsvägg.

Rum & Storlek

2

Pris

3 795 000 kr

Våning

3

Avgift

2 433 kr Inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
John Ericssonsgatan 18 – Kungsholmen

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

+46723584795 anna.herin@alexanderwhite.se
Interiör

I den separata hallen möts du av goda avhängnings- samt förvaringsmöjligheter. I direkt anknytning till hallen återfinns badrummet, renoverat 2013, med vita kakelplattor med grå fog samt ljusgrått klinkergolv. Golvstående wc och en handdukshylla i anslutning till badkaret.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till de kvadratsmarta utrymmena. Köket, även det renoverat 2013, från Ikea innehar all önskad utrustning såsom vitvaror, inbyggd diskmaskin, mikrovågsugn, gasspis samt ugn. Grov ekskiva i det L-formade köket ger ett rustikt intryck och kombineras av glasbetäckta väggar, vitlackerade luckor och svart, mattlackerad fläkt.

Det separata sovrummet är sobert och har utrymme för en 180 cm säng, nattduksbord samt en stor garderobsvägg. Fönster i eftermiddagssol med marmorbrädor. 

Förråd tillhör ej lägenheten utan kan hyras via gruppavtal på Pelican storage.

Sammantaget ett funktionellt boende med centralt läge på Kungsholmen med närhet till både stad som natur. Kommunikation (t-bana blå linje samt diverse bussar) och service finner man bara runt hörnet samtidigt som man kan njuta av lugnet två minuter bort längs med vackra promenadstråket på Norr Mälarstrand och grönskande Rålambshovparken. Mysigt café värt att nämna lite längre ner på John Ericssonsgatan är Petit France. Utöver det ett stort utbud av härliga restauranger.

Förening

Brf Päronträdets Operavänner är en äkta förening och består av 40 bostadsrätter och 4 lokaler. Föreningen förvärvade fastigheten år 2012. Mycket bra likviditet vilket har resulterat i att man under 2014 amorterade av 600.000 kr samt under år 2015, 700.000 kr. Juridisk person godkänns inte som köpare och delat ägande är ok. Inga planerade avgiftshöjningar och avgiften har leat stabil sedan ombildning. För medlemmarna så finns det att disponera och utnyttja en trevlig innergård, tvättstuga, cykelförvaring samt ett separat grovsoprum. Kabeltv och bredband finns i huset via ComHem. 

 

Fastighet

Välskött fastighet där följande renoveringar genomförts:
1989: Fasad och yttertak.
2000: Stambyte
2009: Fjärrvärme samt genomförde OVK- besiktning
2010: Balkongrenovering
2012: Såde ut vinden och en lägenhet byggdes
2013: Rör och vattenledningar , stamregleringsventil samt nya termostater.
2014: Ventilationskanal, renovering och målning av fönster samt ny hiss.
2015: Renovering fönster, gatufasad, installerade nyvattenpump, gjorde stamspolning samt  satte in portkod 
2016: Renoverade porten mot gatan. Rustade upp innergården och förflyttade cykelparkering där man lagt tak över.
 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram