Sigtuna

Flora Steninge

Visa alla bilder

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

Upgrade Development och arkitekt Peter Hallén har skapat något verkligt unikt med de 33 lägenheterna som upplåts med bostadsrätt i Flora Steninge. Man har kombinerat det bästa från klassisk arkitektur, bullerbykänsla, tidstypiska färger och former samt framför allt bekvämligheter och miljömedvetenhet. Tillsammans med materialval av absolut högsta standard genom hela projektet gör att detta boende står ut från mängden. Det norra huset är tillträtt och slutsålt, det östra och västra står klart till kvartal 3 2022.

Rumsintervall

2 - 5 rok

Storleksintervall

75 - 134 m2

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Projekthemsida
FLORA STENINGE – Steninge Slottsby – Sigtuna

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

+46707471121 kristina.lissheim@alexanderwhite.se

Gör en intresseanmälan

 Flora Steninge - läge för att trivas
Upgrade Living och arkitekt Peter Hallén har skapat något verkligt unikt med de 33 lägenheterna som upplåts med bostadsrätt i Flora Steninge. Man har kombinerat det bästa från klassisk arkitektur, bullerbykänsla, tidstypiska färger och former samt bekvämligheter och miljömedvetenhet. Kvalitetsbyggsgruppen som bygger vårt vackra Flora är en miljövänlig byggkoncern med cirka 80 anställda som utför entreprenader inom nyproduktion, ROT, mark och betong åt nöjda och återkommande kunder.
Bostäderna – 2-5 rok om 75 till 134 kvm – genomsyras av en mycket hög standard med exklusiva materialval och väl genomtänkta planlösningar. På nedre plan disponerar lägenheterna marken utanför samtliga franska fönsterdörrar samt har en uteplats i golvplanet under tak på 14 m2. På övre plan har samtliga lägenheter altaner på 14 respektive 9 m2. På vinden har lägenheterna två stycken takterrasser på 7 m2 vardera. För att öka upplevelsen mellan ute och inne har alla lägenheter härliga franska fönsterpartier förutom vindslägenheterna som har generösa takkupor med stora öppningsbara fönsterpartier.
Resultatet är ett boende med fantastisk livskvalitet och trivsel. Ett boende som bara blir vackrare med tiden.
Husens omgivande trädgårdar skapas i Linnés anda och samtliga lägenheter har en parkeringsplats. Flora Steninge byggs från grunden med värderingar som långsiktighet, hållbarhet och harmoni med naturen. Det är den vackra platsen väl värd.
Steninge Slottsby – en ny by växer fram
Steninge kommer att ge plats åt över 700 bostäder belägna norr om slottet. Hela området får namnet Steninge Slottsby och Flora Steninge ligger på första parkett närmast slottet och vattnet.
Allt detta görs med stor omsorg om både den vackra slottsmiljön och den unika naturen.
Floras tre huskroppar ligger i Tun 1 med bästa läge på en sluttning ned mot stenladan, slottet och Mälaren.
Fritid och hälsa är i fokus i Steninge Slottsby. Det kommer att finnas ridanläggning och marina. Vid byns nya torg och den gamla stenladan finns det härliga butiker inom mat, trädgård, design, kafé och restaurang med mycket närodlat och ekologiskt på menyn.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram