Lidingö Torsvik

PATRIAM TORSVIK

Visa alla bilder

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

Vid pittoreska Torsplan precis efter Lidingöbron, utvecklas Patriam Torsvik med 48 nyproducerade lägenheter som tar avstamp i stadsdelens befintliga 40-talsarkitektur.

Patriam har inspirerats av dåtidens största modernister, Josef Frank, och hans arkitektoniska arv i allt från de kända Falsterbovillornas formspråk till de vackra detaljerna han skapade i Annes Hus på närliggande Millesgården.
Tillsammans med Arkitema Architects trygga hand vid ritbordet utvecklar de ett boende där design och funktion möts naturligt i en ombonad känsla och berikas med alla de kvaliteter som du som längtar efter det goda livet på Lidingö kan förvänta dig.
Välkommen hem till Patriam Torsvik och en ny epok i den skandinaviska modernismen.

Inflyttning 2023.
Bokningsavtal tecknas från Q3, 2021.
Anmäl ditt intresse på:
www.patriam.se

PATRIAM TORSVIK

Kontaktuppgifter:

Mathias Ringberger

070-753 61 48 mathias.ringberger@alexanderwhite.se

Gör en intresseanmälan

Den gamla byggnaden vid Torsplan i pittoreska Torsvik på Lidingö var vid uppförandet 1946 tänkt som biograf men så blev det aldrig. Istället har den fungerat både som tvätteri, kontor och skola för att idag stå tom. Nu får fastigheten nytt liv genom att delar av byggnaden rivs och ersätts med nyproduktion av unika bostadsrätter med tillhörande garage. Bakom utvecklingen står bostadsutvecklingsbolaget Patriam tillsammans med Arkitema Architects.

Inflyttning 2023. Bokningsavtal tecknas från Q3, 2021.

Anmäl ditt intresse på www.patriam.se

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram