Kungsholmen

Pipersgatan 26

Visa alla bilder

Ljus och fint planerad sekelskiftestvåa med två kakelugnar, varav en fungerande och balkong på en av Kungsholmens bästa adresser. Vackert ljus flödar in i alla rum tack vare den genomgående planlösningen. Högt i tak och vackra tidstypiska detaljer som utsmyckade kakelugnar, stuckatur och furugolv. Många fönster med speglade nischer, pardörrar och speglade dörrblad. Läget invid Kungsholms Torg anses av många vara det bästa i den vackra stadsdelen Kungsholmen. Direkt närhet till tunnelbana Rådhuset och kvalitativa restauranger såsom Mäster Anders och Bergamott. Norr Mälarstrand och Mälarens glittrande vatten.

Rum & Storlek

2 / 64 m2

Pris

5 500 000 kr

Avgift

2 631 kr / mån

Våning

1

Hiss

Nej

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Pipersgatan 26

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

070-723 42 69 joe.hed@alexanderwhite.se

Interiör
Lägenheten har en fin planlösning, genomgående vackra originalgolv och en takhöjd om cirka 3,2 meter. Hall med hatthylla och plats för skoställ. Dörr till garderob för avhängning. Trevligt kök med utrymme för matplats och utgång till balkong mot gård. Full maskinell utrustning i form av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, ugn, spishäll och frånluftsfläkt. Ljusa speglade köksluckor med integrerade spotlights i överskåp. Badrum med badkar, tvättställ och WC. Klassiskt kakel och klinker. Infällda spotlights i tak. Vardagsrum och sovrum avskiljs med vackra pardörrar och ligger i fil ut mot en lugn, enkelriktad gata. Kakelugn i vardagsrum är fungerande, dock ej fungerande i sovrum. 2 st vindsförråd om totalt 7 kvm.

Område
Kungsholms Torg erbjuder ett stort utbud av restauranger och caféer. Norr Mälarstrand och Mälarens glittrande vatten ligger bara några minuter från porten. Närhet till parker och grönområden. Gångavstånd till T-centralen, flygbussar och T-bana.

Förening
Brf Härolden nr 38 är en äkta förening som äger marken. Byggnaden är uppförd 1889 bestånde av 22 st bostadsrättslägenheter och 1 st hyresrättslokal. Huset värms upp genom fjärrvärme. TV och bredband (100 Mbit/s) levereras genom Com Hem och ingår i avgiften. Det finns cykelställ under tak ute på gården, barnvagnsrum samt tvättstuga i källare. Föreningens ekonomi är god, inga planerade renoveringar eller avgiftsförändringar.

Utförda renoveringar
Stammarna har kontuerneligt spolats och filmats
2004/2007 Fasadrenovering
2001 Takrenovering
1976 Fönster
1976 Renovering trapphus och hiss
1976 Stambyte
1976 Elstigare

Kommande renoveringar
Löpande underhåll