Östermalm

Rådmansgatan 8

Visa alla bilder

Optimalt planerad sekelskiftestvåa på attraktivt läge i mycket gott skick. Bostaden har vackra detaljer såsom högresta spröjsade fönster, fiskbensparkett, höga golvlister samt framtagen tegelvägg. Stilrent kök i vitt och grått med bänkskiva i marmor. Exklusivt badrum helt i marmor med dusch, vägghängd wc samt kommod med spegel. Lugnt sovrum mot gård med plats för dubbelsäng. En tilltagen takhöjd tillsammans med höga fönster ger bostaden en härlig rymd och atmosfär. Välskött förening med god ekonomi. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

Rum & Storlek

2 / 46 m2

Pris

4 195 000 kr

Avgift

2 280 kr / mån

Våning

1/2

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Rådmansgatan 8

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

070-747 11 21 kristina.lissheim@alexanderwhite.se

Interiör

Hall
Välkomnande hall med plats för förvaring samt fiskbensparkett. 

Sovrum
Ljust och lugnt sovrum mot innergård med plats för dubbelsäng samt sängbord. Stort spröjsat fönster med djup fönsternisch. Ytbesparande skjutdörr. 

Kök
Stor sällskapsyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vackra originaldetaljer såsom högt i tak, höga golvsocklar och fönster med speglade fönsternischer samt framtagen murstock i tegel. Köket är stilrent med bänkskiva i Carrera marmor. Bra arbetsytor och gott om skåp och förvaring. Köket är utrustat med vitvaror såsom integrerad kyl och frys, diskmaskin, spishäll med fläkt, ugn och inbyggd micro. 

Badrum
Stilrent badrum med klinkergolv och golvvärme. Handfat nedsänkt i Carrera marmor, duschhörna med glasvägg samt vägghängd WC. Uttag för tvättmaskin finns framdraget. 

 

Förening

Brf Glansisen bildades 1982 och är belägen på Rådmansgatan 8 och 8 A på Östermalm i Stockholm. Föreningen köpte fastigheten Vakteln 14 år 1984 och består av flerbostadshus om 5 våningar med 15 lägenheter. Fastigheten är uppförd 1897 och en stor ombyggnad gjordes 1936. Välskött liten förening med god ekonomi. I fastighetsförsäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg, vilket innebär att bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha bostadsrättstillägg i sin hemförsäkring.

Avgift: Det finns idag inga planer på en avgiftsförändring framöver.

Villkor medlemskap: Köparen måste bo och folkbokföra sig i lägenheten. Juridisk person accepteras inte.

Bredband och Kabel-TV: ComHem. ComHems basutbud med 16 kanaler ingår i avgiften.

Förråd: Till lägenheten hör ett förråd. Det finns även ett gemensamt större förråd på vinden.

Tvättstuga: Finns en gemensam tvättstuga i källaren med 2 Miele tvättmaskiner (2009 och 2010), 1 Miele torktumlare (2007) och 1 Bosch torkskåp (2005).

Gården: Innergård med cykelställ och på sommaren sittgrupp och grill.

Stambyte: Genomfört 2003/2004

Övrigt: Snörasskydd finns både mot gatan och gården. Värmekabel finns längs gatan och i alla stuprören. På taket finns temp och fuktstyrning till värmekabelsystemet.

Föreningen röstade om huruvida de skulle omvandla vinden till lägenheter på ordinarie föreningsstämma i år. Valresultatet blev ingen avyttring av vinden. 

Föreningen har en underhållsplan som kommer att uppdateras under hösten.