Östermalm

Riddargatan 76

Visa alla bilder

Nu har vi nöjet att erbjuda denna fantastiskt fina sekelsskiftestrea. Bostaden har genomgått en mycket smakfull och genomtänkt renovering med exklusiva material- och färgval. Sovrummen ligger mot en gemytlig och tyst innergård. Trevlig planlösning med gott om förvaring i garderober. Påkostat kök från Kvänum med vitvaror och vinkyl från Gaggenau. Charmiga sekelskiftesattribut såsom takhöjd om ca 3,3 meter, stuckatur, takrosett, speglade dörrar och fönstersmygar samt fiskbensparkett. Närheten till Djurgården och Strandvägen samt några minuter till Stureplan och Östermalmstorg gör adressen mycket eftertraktad. Rikligt utbud med trevliga cafeér, restauranger och butiker inom gångavstånd. Stabil och lågt belånad förening.

Rum & Storlek

3 / 71 m2

Pris

6 200 000 kr

Avgift

3 573 kr / mån

Våning

Bv

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Riddargatan 76

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

070-723 42 69 joe.hed@alexanderwhite.se

Hallen erbjuder bra förvaring i garderober. Golv av fiskbensparkett och ljust målade väggar samt plats för skrivbord. Det första sovrummet har golv av ekparkett, ljust målade väggar, bra klädförvaring i garderobsvägg, fönster ut mot gård och plats för dubbelsäng. Vardagsrum med fiskbensparkett, fönster ut mot gata, gott om plats för båda soffa, fåtöljer och matplats. Här finns både takrosett och stuckatur. Badrummet renoverades under 2012 och är utrustat med dusch, wc, tvättställ med kommod, blandare från Dornbracht, spegelskåp och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Bosch samt golvvärme. Köket från Kvänum installerades under 2011 med gott om arbetsytor och förvaring. Kyl/frys, vinkyl, kombinerad ugn/mikrovågsugn, diskmaskin och induktionshåll från Gaggenau. Bänkskiva av svart granit samt blandare från Dornbracht. Kolfilterfläkt. Det lilla sovrummet inrymmer enkelsäng och har fönster mot innergård. Ekparkett och ljust målade väggar. Till lägenheten hör ett källarförråd om cirka 3 kvm.

Förening
Brf Beväringen 3 är en äkta förening som bildades 1993 med adress Riddargatan 76 med gat- och gårdshus. Huset uppfördes 1891 och består i dagsläget av 18 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen har tvättstuga i källare. Tv och Internet genom ComHem. Fiber kan komma att dras in. Cirka 780 000 kr i kassa och 6 360 000 kr i lån. 1 493 kvm i boarea.

Renoveringar
2015 Takrenovering
1980-tal Stambyte, därefter har stammarna spolats kontinuerligt
2000-tal Trapphus
2000-tal Fasad
2000-tal Hiss

Planerat underhåll
Inga planerade renoveringar

Område
Närheten till Djurgården och Strandvägen samt några minuter till Stureplan och Östermalmstorg gör adressen mycket eftertraktad. Rikligt utbud med trevliga cafeér, restauranger och butiker inom gångavstånd. Ica Banér ligger någon minut från porten.