Sibirien

Roslagsgatan 41

Kommande försäljning

Visa alla bilder

Vad får en lägenhet att kännas riktigt bra? Mest troligt en kombination av rymd, ljusinsläpp samt en genomtänkt planlösning. Denna sekelskiftesdröm bjuder på höga korspostfönster med spanjoletter och ett golv av furutiljor i original. En takhöjd om 3,3 meter och en balkong som fullkomligt dränks i solljus från förmiddag till kväll. Speglade fönsternischer och platsbyggda förvaringslösningar. Ett fritt läge och utsikt över vanadislunden. Två rymliga förråd och en förening med stabil ekonomi. Ja, ni hör själva.

Rum & Storlek

2 / 60 m2

Pris

-

Avgift

3 413 / mån

Våning

2

Hiss

Nej

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan
Roslagsgatan 41

Kontaktuppgifter:

Lisa Ode

073-543 03 24 lisa.ode@alexanderwhite.se

Interiör

En öppen planlösning där bostaden erbjuder tre vackra korspostfönster i sydvästläge, som ger lägenheten ett fantastiskt ljusflöde även under våra mörkare månader. Disponeringen är helt optimalt. Bostadens privata delar bestående av sovrum och badrum separeras från de sociala ytorna av ett vackert rundat valv. 

Hall
Du välkomnas in i bostaden genom att mötas av rymd och originaltiljor på golv. Platsbyggda hyllor och avhängning direkt till höger och plats för sittbänk till vänster. Ett djupt förvaringsutrymme ligger ovanför ingången.

Vardagsrum/Kök

Målade väggar i beige och tiljor på golv. Vackra fönster i sydvästligt läge och utgång till lägenhetens balkong. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Här får man enkelt plats med tv-möblemang, soffa och ytterligare fåtölj. Köket är lackat i samma nyans som väggarna och har full maskinell utrustning så som diskmaskin, en stor gasspis och plats för mikrovågsugn. Det platsbyggda köket är välbevarat och erbjuder förvaring från golv till tak. Plats för stor matgrupp.

Sovrum
Ett stort sovrum som rymmer både dubbelsäng, sidobord, kontorsplats och två platsbyggda garderobsväggar upp till tak. Väggarna är målade i soft mint och garderoberna går i samma nyans. Fönster ligger i sydvästligt läge mot innergården och är nästintill helt insynsskyddat tack vare det fria läget. Sovrummet har två ingångar, en från vardagsrum och en från den inre hallen, vilket skapar en genomgående planlösning.

Badrum
Ett badrum som erbjuder allt du behöver. Tvättmaskin, duschhörna, vägghängd WC, runt handfat med underliggande hyllplan i massiv ek, ett ovanliggande spegelskåp och infällda spotlights i tak. Grå klinker på golv och ljusa väggar.

Balkong
I det mest fördelaktiga solläget ligger denna rymliga balkong mot innergården och med utsikt över Vanadislunden.

Förening

BF Roslagen upa är belägen på Ingemarsgatan 7 och Roslagsgatan 41 i Stockholm. Fastigheten är bebyggd med bostadshus uppfört 1890-1929. Bostadsföreningen bildades 1924 och förvärvade fastigheten 1930. Föreningen är en äkta bostadsförening och accepterar inte juridisk person som medlem. Föreningen tillämpar s.k hembud där medlemmarna i föreningen har möjlighet att matcha högsta bud (se paragraf 14 i stadgarna).

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Huset består av 1900 kvm fördelat på 35 andelar varav 33 lägenheter. Föreningens vind är stor och då man har förråd både på vind och källare så anses den oinredda vinden vara en rejäl dold tillgång,

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift 2,5 % av prisbasbelopp och eventuell pantsättningsavgift 1 % av prisbasbelopp betalas av köparen.

Årsavgift
Betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme och VA. Det finns ingen beslutad avgiftsförändring. Föreningen tar ut ett obligatoriskt tillägg för balkong om 60 kr/mån

Andelstal i förening
3.2631 %

Storlek
Lägenheten är 60 kvm enligt faktisk uppmätning. 

Lån
5 466 kronor/kvm. 

Kabel-TV och bredband
Fastigheten är ansluten till ComHem. Medlem tecknar eget avtal. 

Förråd
Till lägenheten hör två förråd. 

Parkering
Boendeparkering Stockholm stad. Taxa 3.

Gemensamma utrymmen
– Innergård med utemöbler och grillplats
– Tvättstuga
– Cykelställ
– Barnvagnsförråd

Energideklaration
116 kWh/m² och år

Byggnadsstatus
2018 – Takrenovering
2015 – Fönsterrenovering
2013 – Stambyte
2012 – Balkonger
2010 – Renovering gatufasad
2009 – Nytt barnvagnsförråd
2007 – Undercentral för fjärrvärme
2011 – Nytt soprum
2007 – Balkonger
2004 – Gårdsfasad
2003 – Renovering av gård
1998 – Renovering av trapphus
 
Kommande renoveringar
Inga större planerade renoveringar.