Saltsjöqvarn

Saltsjöterrassen

Visa alla bilder

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

Med ett fantastiskt läge vid vattnet ligger Gomanhuset. Fastigheten som tidigare varit ett fabrikshus förvandlas just nu till ett unikt och exklusivt bostadshus. Tillsammans med arkitekt Arrhov Frick skapar Magnus Öhman Fastighetsutveckling här 22 stycken lägenheter med stor spridning i ytor och rumsfördelning.

Läs mer på www.saltsjoterrassen.se

Visning

Karta

Saltsjöterrassen

Kontaktuppgifter:

Kirstina Persson

070-888 00 15 kirstina.persson@alexanderwhite.se

Gör en intresseanmälan

Med ett fantastiskt läge vid vattnet ligger Gomanhuset, en fastighet som tidigare varit ett fabrikshus. Fastigheten förvandlas just nu till ett unikt och exklusivt bostadshus med storslagen sjöutsikt över Djurgården och Stockholms inlopp. Här skapas rymliga och unika bostäder i varierande storlekar, många med egen terrass, öppen spis och atriumgård. De exklusiva lägenheterna håller hög standard med stora ljusinsläpp och öppna sociala ytor.

Lägenheterna byggs med stor varsamhet och eftertanke för att bevara byggnaden och möta dagens boendekrav. Terrasshusformen utnyttjas maximalt med stora atrium-gårdar för bästa ljusinsläpp och för att skapa lättillgängliga terrasser. Stora takytor blir levande, gröna tak som utöver att bjuda på vacker grönska bidrar till en friskare stadsmiljö. Den gamla fabriksbyggnadens olika volymer gör att alla lägenheter får sin egen karaktär som till exempel 6 meter i takhöjd eller en terrass på 100 kvm.

Tillsammans med arkitekterna Arrhov Frick skapar Magnus Öhman Fastighetsutveckling bostäder i storlekarna 1,5-6 rok.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Kirstina Persson, 0708880015 alternativt besök www.saltsjoterrassen.se för mer information och intresseanmälan.