Östermalm

Skeppargatan 29A

Visa alla bilder

Fin genomgående tvåa med balkong på bästa adress. Vackra sekelskiftesdetaljer såsom speglade dörrblad, vackra furugolv, höga golvsocklar, stuckatur samt en takhöjd om 3,2 meter. Trevlig planlösning med mycket gott om förvaring och stora ytor för dig och dina gäster. Rymligt kök med matplats och bra utrustad med diskmaskin samt tvättmaskin i badrum.

Rum & Storlek

2 / 61 m2

Pris

5 975 000 kr

Avgift

2 501 kr / mån

Våning

2

Hiss

Nej

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Skeppargatan 29A

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

070-723 42 69 joe.hed@alexanderwhite.se

Beskrivning
Genomgående bra takhöjd och vackra furugolv. Välkomnande hall med klädförvaring till vänster i garderober. Rymligt arbetskök från Kvik från 2008 med samtliga vitvaror från Siemens. Ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, induktionshåll, kolfilterfläkt och kombinerad kyl/frys samt skafferi. Köket är extra djupt och erbjuder bra förvaring och arbetsytor. Bänkskiva i svart granit. Spotlights i tak. Utgång till balkong mot en lugn innergård. Badrummet är utrustat med klinkergolv, golvvärme, kaklade väggar, dusch, wc, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handfat med kommod och spotlights i tak. Rogivande sovrum med gott om klädförvaring. Fönster ut mot lugn innergård. Ljust vardagsrum med fönster ut mot lugna Skeppargatan. Här finns gott om utrymme för stort matbord och övrigt möblemang. Dimmer till alla lampor. Förrådet om ca 6 kvm är beläget i källaren.

Området
Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. I kvarteren runt Stureplan ligger några av Sveriges bästa nattklubbar och restauranger jämte de största modehusens flaggskeppsbutiker. Längre upp och närmare Östermalmstorg domineras gatorna av mindre butiker och av ett intensivt torg- och folkliv. I Östermalmshallen kan du köpa kött, fisk och andra råvarorna till kvällens middag och längs Sibylle- och Kommendörsgatan hittar du många bra antikaffärer. Längs Nybrogatan och Grev Turegatan ligger restauranger och caféer vägg i vägg med små salonger och butiker. Det här området är helt enkelt best of Stockholm och oavsett var du befinner dig behöver du aldrig gå långt för att känna att du bor i en storstad.

Förening
Brf Havssvalget 19 är en äkta förening som bildades 1987 och omfattar adresserna Skeppargatan 29 & 29A och Storgatan 12 & 12A. I föreningen ingår 30 st bostadsrättslägenheter med en total yta om 3 491 kvm och 6 st lokaler på totalt 953 kvm. TV och bredband levereras genom Com Hem. Föreningen har tecknat avtal med IP Only / T3 som kommer att dra optisk fiber fram och in i samtliga lägenheter. Föreningen står för installationskostnaden. Medlemmarna kan därefter välja att teckna avtal med någon av IP Onlys underleverantörer om TV kanaler, tex Sappa, där basutbudet kostar 49 kr/mån. Samtliga lokaler är hyresrätter. Tomträtt. Inga avgiftsförändringar planerade.

Renoveringar
2017 Återvinningsstation på gård installerad
2017 Ytskiktsrenovering gård
2016 Renovering av hisskorgar
2016 Renovering av trapphus
2015 Byte av fjärrvärmecentral
2015 Återställning av entré efter bostadsanpassning
2000-tal Renovering av fasad
2000-tal Renovering av fönster

Kommande renoveringar
Takrenovering
Kontroll av stammarnas skick