Saltsjöbaden

Solterrassen

Visa alla bilder

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

Tobin Properties förvandlar ett hus med förstklassigt läge på Skyttevägen 15 i Saltsjöbaden till 21 moderna lägenheter och radhus - samtliga vända mot söder med stora balkonger eller uteplatser.

Visning

Karta

Solterrassen

Kontaktuppgifter:

Mimmi Rockborn

073-325 40 11 mimmi.rockborn@alexanderwhite.se
Solterrassen

Kontaktuppgifter:

Kirstina Persson

070-888 00 15 kirstina.persson@alexanderwhite.se

Gör en intresseanmälan

Solsidan ligger i Saltsjöbaden i Stockholms innerskärgård. Här bor du precis intill hav och storslagen natur samtidigt som du når city på endas 15 minuter med bil eller 30 minuter med Saltsjöbanan. Optimalt läge med endast 150 meter till perrongen. Kombinationen av det naturnära och det stadsnära livet som erbjuds gör Solsidan till ett särdeles trevligt och attraktivt bostadsområde. Här bor du mitt i villaidyllen med både träningsmöjligheter, frisör och en sushirestaurang i huset.

Här har vi skapat 21 moderna och exklusiva bostäder i varierande storlekar – från ljusa och luftiga vindsvåningar till rymliga radhus och effektiva tvårummare. Generellt har bostäderna en genomtänkt planlösning för bra funktion och ljusa ytor med stora fönster. Alla nås genom ingång i markplan eller med en av de två hissarna.