Södermalm

Maria Skolgata 93 - Lägenhet 1202

Visa alla bilder

Med utsikt mot Tantolunden, ligger denna fina studiolägenhet om 27 kvm. Lägenheten har två separata pardörrar ut mot en 8 kvm stor, södervänd balkong.

Se hela utbudet av bostäder

Rum & Storlek

1 / 27 m2

Pris

3 360 000 kr

Avgift

2 563 kr / mån

Visning

2021-05-02 10:00 - 12:00
Kontakta Magnus Ohlsson på 070-270 20 00 för bokning av tid

Karta

Planlösning

floor-plan
Maria Skolgata 93 – Lägenhet 1202

Kontaktuppgifter:

Mathias Ringberger

070-753 61 48 mathias.ringberger@alexanderwhite.se
Maria Skolgata 93 – Lägenhet 1202

Kontaktuppgifter:

Magnus Ohlsson

070-270 20 00 magnus.ohlsson@alexanderwhite.se

Bo på Söder – på riktigt

Invid Tantolunden uppförs Söders nya landmärke, det 19 våningar höga Strato-huset. På plan 3 med utsikt mot Tantolunden, ligger denna fina studiolägenhet om 27 kvm. Lägenheten har två separata pardörrar ut mot en 8 kvm stor, södervänd balkong. Påkostat kök från Scandinavian Kitchen. Stilfullt badrum med wc, dusch och kombimaskin för tvätt och tork. Lägenhetstypen finns från plan 2 till plan 13. Läs mer och se samtliga lägenheter på www.stratosodermalm.se.

De noggranna valen av varje material och färgsättning, både exteriört och interiört, har varit viktiga. Likaså ambitionen att varje lägenhet ska vara perfekt planerad – där funktionen av varje förvaringslösning, dörröppning och rumsyta maximerats. Kombinationen av utvalda detaljer, lugn men särpräglad design, ljus och sikt gör Strato till en ovanlig möjlighet. Ett unikt projekt. Och ett av få bostadstorn i sitt slag.

 

Området

Lika nära till folkliv, caféer och uteserveringar som till Årstavikens skvalpande och Tantos böljande gräsmattor och picknickfiltar. Innerstadstempo bredvid en enorm, grön lunga. Nästan som att köpa en bostadsrätt med trädgård.

En promenad runt ditt nya kvarter blir garanterat mer än en vanlig bensträckare – för det händer saker i kvarteren runt Strato. Vackra gamla industribyggnader rustas upp och blir kontor för dataspelsföretag, arkitekter och designbyråer. Här startas företag och här ser nya idéer dagens ljus. Luften blir lite roligare att andas i ett område där kreativa människor bor och arbetar.

Här bygger CA Fastigheter och Panorama Properties cirka 88 bostadsrätter i det 19 våningar höga Strato-huset. 

Förutom det centrala läget med gångavstånd till stadens service har vi byggt in funktioner som gästlägenhet för de boendes besökare, möteslokal och lounge där du kan ha arbetsmöten vid hemarbete. Möjlighet till garageplats för bilar och lägenhetsförråd. I Strato kommer det även att finnas en restaurang som blir en knutpunkt för de boende och andra i kvarteret.

De nitton våningarna är redan resta och inflyttning sker under kvartal 4 2021. Försäljning pågår.Strato utvecklas av CA Fastigheter och Panorama Properties.

Läs mer och se samtliga lägenheter på www.stratosodermalm.se